ja, tata! - rakan rushaidat - teatar exit - 2020

Teatar EXIT sezonu otvara s Rakanom Rushaidatom u predstavi “Ja, tata!”

Nakon više od mjesec dana od posljednje predstave u sklopu Ljetnih noći Teatra EXIT, u petak 30. listopada 2020. godine u 20 sati u Teataru EXIT započinje svoju novu kazališnu sezonu. A otvorenje nove sezone pripalo je hit predstavi “Ja, tata!” u izvedbi Rakana Rushaidata.

Predstavu i nakon devet godina posjećuju parovi koji čekaju dijete, oni koji imaju malu bebu ili već odraslog tinejdžera, ali i oni koji nemaju djecu pa čak i srednjoškolci. Svi oni s predstave odlaze dobro raspoloženi jer iskustvo u roditeljstvu nije potrebno za smijeh i uživanje u ovoj predstavi. Predstava se može doći pogledati iz perspektive oca, majke, bake, djeda, tete, medicinske sestre, prijatelja budućih ili sadašnjih roditelja, vozača automobila ili putnika u avionu. U svakom slučaju – smijeh je zagarantiran!

U studeni ulazimo s predstavom Kako misliš mene nema?! i s jednim od najdugovječnijih glumačkih parova na sceni Teatra EXIT – Amarom Bukvićem i Filipom Juričićem. Ova hit komedija, koja je na repertoaru u petak, 6. studenoga u 20 sati, provest će vas kroz niz duhovitih priča i likova koji istovremeno prikazuju realnu društvenu sadašnjicu i sve njezine probleme.

Priča je to o maskama, ali ne o onima koje su nam posljednjih mjeseci prioritetni rekviziti, već o društvenim i osobnim. U ovoj predstavi uz smijeh padaju sve maske (osim onih kirurških).

Dan poslije, na sceni Teatra EXIT je uz Amara Bukvića glumica Jadranka Đokić u predstavi “Pluća”

Nagrađivana i svakom izvedbom sve popularnija humorna romantična drama o životu, romantičnom odnosu dvoje ljudi, o odluci na roditeljstvo i utjecaju te odluke na naš planet na repertoaru je u subotu, 7. studenoga u 20 sati. Duhovit, pametan i višeslojan tekst te izvrsna, topla i dinamična glumačka izvedba malo koga će ostaviti ravnodušnim.

S obzirom na epidemiološke mjere i smanjeni broj predstava, blagajna Teatra EXIT radit će samo danima kada igraju predstave u razdoblju od 18 do 20 sati. Navedenim danima ulaznice je moguće kupiti za sve predstave koje su u tom trenutku službeno objavljene na mrežnoj stranici Teatra EXIT.

Teatar EXIT će u svom prostoru poštivati se sve epidemiološke mjere, a procedura pri ulasku u kazalište uključuje mjerenje temperature beskontaktnim toplomjerom, dezinfekciju ruku na punktu za dezinfekciju, ostavljanje osobnih podataka (koji će se koristiti isključivo u svrhu provedbe propisanih mjera i zaštite) i ispravno nošenje vlastitih maski za lice tijekom boravka u prostoru kazališta.

Dodatne informacije doznajte na mrežnoj stranici Teatra EXIT na adresi teatarexit.hr.

Ključne riječi (tagovi): - - - - -