bojana gregorić - predstava "dvoje" - teatar exit - 2020.

Teatar EXIT – ovaj vikend 3 naslova i 4 izvedbe predstava na dvije lokacije

Zagrebačka kazališna kuća Teatar EXIT za vikend – u petak i subotu, 13. i 14. studenoga 2020. godine – održat će četiri izvedbe tri predstave u dva kazališta.

S obzirom na epidemiološke mjere i smanjeni broj predstava, blagajna Teatra EXIT radit će samo u petak i subotu od 18 do 20 sati. Navedenim danima ulaznice je moguće kupiti za sve predstave koje su u tom trenutku službeno objavljene na mrežnoj stranici Teatra EXIT na adresi teatarexit.hr. Ulaznice za predstavu “Buđenje” moguće je kupiti na dan predstave i u Studiju EXIT od 18 do 19 sati.

U Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1) održava se predstava Buđenje, nastala u koprodukciji s Osječkim ljetom kulture i u režiji Aide Bukvić, kojoj je ovo, nakon predstave Pluća i Konstelacije, treća režija u Teatru EXIT.

U predstavi glumci Iva Kraljević i Silvio Mumelaš utjelovljuju poslovno uspješan bračni par koji uslijed kapitalizma, korporacijskih i poslovnih zahtjeva upada u nepodnošljivu rutinu svakodnevice koja uništava njihovu individualnost i identitet. Je li njihovo aktivno suprotstavljanje normama i žrvnju života završilo uspjehom ili kaosom, možete saznati u petak i subotu, 13. i 14. studenoga u 19 sati.

Teatar EXIT – predstave “Njuške” i “Dvoje”

U Teatru EXIT u petak, 13. studenoga u 20 sati, na repertoaru je hit predstava Njuške u režiji Matka Raguža. U predstavi se pojavljuje petnaest psećih likova koje tumače Enes Vejzović, Filip Križan i Janko Rakoš prenoseći publici kroz monologe svoje životne priče, koje neodoljivo podsjećaju na ljudske. Osim što će predstava posjetitelje nasmijati, istovremeno bi ih mogla i potaknuti na razumijevanje i suosjećanje prema životinjama te ih senzibilizirati za adekvatnu brigu o njima.

Dan poslije, u subotu, 14. studenoga u 20 sati, u Teatru EXIT održava se predstava Dvoje koja je svoju posljednju izvedbu imala prije više od osam mjeseci. Predstavu je također režirao Matko Raguž, a uloge igraju Bojana Gregorić Vejzović i Dražen Čuček, dok ih na saksofonu prati Jakša Jordes. Ako radi sigurnosti nešto rjeđe idete u caffe barove, ova predstava odlična je alternativa jer će, uz zavodljiv zvuk saksofona, savršeno dočarati atmosferu ugostiteljskog objekta.

Osim toga, ako ste se nerijetko pitali kakve priče nose ljudi za stolom pokraj vas, ova predstava odgovorit će vam i na ta pitanja, ali i pokazati što bi sve konobari mogli ispričati gostima, a ne samo gosti konobarima. Susrest ćete ovdje razne likove i karaktere – tužne, smiješne, čudne, teške, agresivne, zavodljive, šarmantne, skrivene i tajne…

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - -