pocket palma - anja papa i luka vidović - 2019

Synthwave duo “Pocket palma” u Tvornici promovira svoj debitantski album pod nazivom “Godišnji”

Jedno od najvećih glazbenih iznenađenja godine – synthwave duo pocket palma poziva vas na koncertnu promociju debitantskog albuma u Tvornici kulture. Anja Papa i Luka Vidović, prethodno poznati i po dark pop projektu Side Project, nakon mnogo godina stvaranja na engleskom, scenu su odlučili pokoriti nostalgičnim synth melodijama i tekstovima na materinjem jeziku. “pocket palma” svojim instrumentalnim dionicama vraćaju nas u osamdesete, a tekstovima u njima poznatiju prošlost – doba CD-a i preklopnih mobitela, školskih plesova i slomljenih srca… Ovu slasnu kombinaciju pocket palma zapakirali su u debitantski album kojeg su brojni kritičari već uvrstili među domaće albume godine. Anja i Luka izliječit će vašu nostalgiju za ljetom koncertnom promocijom albuma 29. veljače 2020. godine u zagrebačkoj Tvornici kulture. Svoju džepnu dozu palmi osigurajte si po pretprodajnoj cijeni od 40 odnosno 60 kn na dan koncerta.

Kao predgrupa nastupit će electro pop-rock dvojac “Cubies”

Brat i sestra JJ & Zima čine Cubies, electro pop-rock duo iz Zagreba. Nakon objave prvih singlova Ti je ne voliš i Kada bi svi, uslijedili su nastupi na festivalima Rock&Off, Exit i Pine Fest, nakon čega snimaju album.

Deset pjesama objedinili su u jednu priču i tematiku – ljubavni trokut i problemi koje on nosi sa sobom te ih pod imenom DA IL NE objavljuju krajem 2019. Mix albuma napravio je Srđan Sekulović Skansi, a mastering Luka Tralić Shot.

Album se našao na listi top 10 albuma 2019. i uvršten je u hrvatske albume desetljeća prema kritičaru Aleksandru Dragašu. Cubies uživo nastupaju kao duo s ritam mašinom – u isto vrijeme sviraju, pjevaju i miksaju svoje pjesme.

Pocket palma – Kako izgleda kraj


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -