rambo amadeus / klub sax! / studeni 2019

Svjetski kilo car stiže u Zagrebu – Rambo Amadeus vraća se u Sax!

Kultni zagrebački klub Sax! ugostit će u subotu, 9. studenog 2019. godine, jednog od najosebujnijih glazbenika ovih prostora. Rambo Amadeus održat će još jedan urnebesni koncert u središtu Zagreba, a publiku u Saxu, uz odličnu svirku, ponovno očekuje obilje smijeha i veselja te nezaboravan provod. Rambo Amadeus, pravim imenom Antonije Pušić, crnogorski je glazbenik i tekstopisac, koji živi i radi u Beogradu, a karijeru je započeo prije 40 godina u jazz-punk bendu Radioaktivni otpad. Pet godina kasnije s grupom Egzodus svirao je u sarajevskom hotelu Bristol na otvaranju Olimpijskih igara.


Renesansni lik kakav već je, Rambo se bavio i jedriličarstvom, pa je tako bio i omladinski prvak bivše Jugoslavije te osam puta prvak Crne Gore. Rock’n’roll mu je bio ponešto draži od jedriličarstva pa je 1988. godine objavio vrlo eklektični album O tugo jesenja. Do sada je izdao 11 studijskih albuma, posljednji od njih je Vrh dna iz 2015. godine.

Ovaj osebujni pjesnik, gitarist i umjetnik u duši, počastit će nas s još jednom rundom urnebesne svirke koju će, u pratnji svog benda, održati u kultnom zagrebačkom klubu Sax!

Ulaznice za koncert Ramba Amadeusa po pretprodajnoj cijeni od 80 kuna mogu se kupiti tijekom radnog vremena kluba, a na dan će, ako ih ostane, njihova cijena biti 100 kuna.

Budući da Rambo obično rasproda Sax, stvar je više nego jasna…


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged