fuck up nights - studio smijeha - 2020

Svake godine se na “Fuck Up Nightsu” u Studiju smijeha bira “onaj” koji je obilježio prošlu godinu

U Studiju smijeha u petak, 28. veljače 2020. godine u 18 sati, održat će se još jedna u nizu zanimljivih “Fuck Up Nightsa”. Ovog puta će polovica programa biti na hrvatskom, a druga polovica na engleskom. Od govornika se doži aktivistkinja koja želi svrgnuti gradonačelnika glavnog grada, ravnatelj Isusovačke službe za izbjeglice, stručnjak vlade Ujedinjenog Kraljevstva za građanski orijentiranu publiku, britanskog socijalnog poduzetnika koji radi u Splitu. To su Gordana Pasanec, Tvrtko Barun, Sanjan Sabherwal i Michael Freer. Govornici će podijeliti svoja iskustva s neuspjehom i kako im je on pomogao u privatnom i poslovnom životu. Voditeljice, Marina Orsag i Tamara Puhovski će podijeliti koji svoj fuck kako bi olakšale govornicima i zabavile vas.


Fuckup nights je globalni pokret nastao u Meksiku 2012. godine s namjerom javnog dijeljenja poslovnih neuspjeha. Nastao je inspiriran raznim sličnim projektima koji slave uspjeh i razgovaraju samo o tome što ljude može obeshrabriti, jer se čini kako ti ljudi nikada ne rade pogreške i kako je do uspjeha potkovan savršenstvom, a zapravo je baš suprotno, bez neuspjeha nema uspjeha, jer tko radi taj i griješi, bez obzira na to koliko sposoban bio.

Zato dođite poslušati uspješne ljude kako pričaju o svojim neuspjesima, zabavite se, naučite nešto i odaberite s nama najveći Fuck Up 2019 godine.

Ulaznice možete kupiti po cijeni od 40 kuna.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged