4. superval | vintage industrial bar zagreb | 16.-17.06.2023.

Superval, koncert školskih bendova, održat će se 16. i 17. lipnja 2023. godine u Vintage Industrial Baru

4. Superval, koncert školski bendova, održat će se u petak i subotu, 16. i 17. lipnja 2023. godine. Koncert se održava u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, a na njemu će svirati čak 30 bendova iz cijele Hrvatske. To su D., Extroft, Frequency, Freston, Gabra, Gradske Bitange, Kon+rol, Kunst, Ledena kava, Linija 109, Neodlučni, Nihil, Plazm, Prater, Prazan stan, Prosti prst, Raspad sistema, Razor, Rhaphigaster nebulosa, Slow Cured, Soba 503, Stargazer, Sunshine and Rainbows, Šteker, Teret, The Bills, Thorns, Vaktal, Westsiders i Željezne pilule.


Prije samih koncerata oba dana održat će se besplatne edukativne radionice otvorene za sve posjetitelje i sudionike Supervala. Dodajmo da će te radionice održati predstavnici HDS ZAMP-a, a to su Sara Ercegović, Đurđica Sarjanović, Ružica Popović, Frane Tomašić, Mirko Burazer i Mate Škugor.

Dnevne ulaznice za Superval prodaju se za 5, a tu je i festivalska ulaznica po cijeni od 7 eura. Ulaznice možete kupiti u Vintage Industrial Baru (Savska cesta 160) i Dirty Old Shopu (Tratinska 34), kao i na webu Dirty Old Shopa. Program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH, Grada Zagreba, HDS-ZAMP-a i HEP-a. Također, Superval je financiran i donacijama tvrtki GRAFIK.net, Školska knjiga, Beštija i pekarnica Dinara. Medijski pokrovitelji su raio Yammat FM i glazbeni portal Ravno Do Dna. Više o ovom koncertu školskih bendova doznajte na mrežnim stranicama na adresi superval.hr.

Tagged