plac mljac / trešnjevački plac zagreb 2019

Street food fest Plac Mljac – ulični festival na Trešnjevačkom placu

Street festival “Plac Mljac”, koji se od 1. do 7. srpnja 2019. godine održava na Trešnjevačkom placu (lokalni izraz za tržnicu), atraktivnim sadržajima privlači brojne posjetitelje. Već je prvo, prošlogodišnje izdanje te manifestacije potvrdilo da se radi o zanimljivom događanju izuzetne atmosfere, s odličnom glazbom različitih žanrova i ukusnom gastronomskom ponudom, kao što to i priliči mjestu koje je u svijesti građana sinonim za zdravu i ukusnu hranu.


Ovogodišnji ulični festival Plac Mljac u svemu tome ide i korak dalje pa će sve do 7. srpnja od 19 do 24 sata posjetitelje dočekivati poseban, maštovito uređen ambijent prikladan za dobro druženje, uživanje u glazbi i odličnoj hrani. Za to će se pobrinuti restorani s bogatom ponudom izvornih hrvatskih specijaliteta, ugostitelji s ponudom street food hrane kao i koktela, piva te drugih pića.

Glazba na Plac-Mljacu

Svih sedam dana na Trešnjevačkom će se placu izmjenjivati glazbene grupe i solisti raznovrsnih glazbenih žanrova, dodatno podižući atmosferu ovog zanimljivog trešnjevačkog festivala.

Zabavljat će nas Trešnjevački fakini sa svojim glazbenim fakinarijama i špelancijama, ZGroove s dvostrukom dozom popa, funka i R’n’B-a, jazz veterani Three Colours of Jazz poznati po old school zvuku i evergreen izvedbama i Money2 s vrhunskim verzijama pop, rock, soul i funk hitova.

Na Trešnjevku stižu i mlade zvijezde The Voicea, šarmantna Karla Krmpotić i energična Ana Bustruc, potom najviši glazbenik među odbojkašima, gitarist i pjevač Matej Mudrovčić Mudri, kao i mladi duo AcousticYes (za koje će se još čuti).

Duo Intense oraspoložit će vas svojim intenzivnim pop, blues i jazz standardima, a Nika Turković oduševit će vas svojim sjajnim vokalom. Trnje Live Acoustic već 14 godina širi dobru vibru i energiju zbog čega je s njima uvijek ludo zabavno, a kada na binu stupi naš omiljeni Latinoamerikanac Ricardo Luque, fiesta latina je zagarantirana!

Plac – Mljac mnogi već zovu zagrebačkom inačicom londonskog Notting Hilla, a podupire ga Turistička zajednica grada Zagreba.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged