steel panther - glam metal band - los angeles - 2020.

Steel Panther, glam metal legende, imaju novi datum i lokaciju za svoj koncert

Steel Panther, glam metal legende iz Los Angelesa, imaju novi datum i lokaciju za premijerno regionalno gostovanje. Umjesto u Tvornici kulture grupa dolazi u Halu Park u subotu, 2. srpnja 2022. godine. Kalifornijski band najpoznatiji je po svom humoru i tekstovima, kao i nastupu koji potencira tipični glam metal.

Steel Panther su popularnost stekli početkom 2000-ih svirajući u klubovima Sunset Stripa u LA-u nastupajući pod imenom “Metal Shop”. Tada su se pretvarali da su bend koji je propustio svoju veliku priliku 80-ih. Nakon nekoliko promjena, pod imenom Steel Panther počinju s turnejama izvan SAD-a i zauzimaju pozicije na lineupima festivala.


Obučeni su u tajice i kožne jakne, a na glavi nose ogromne perike. Uz prikaz macho kulture, njihov komični pristup temama seksa, droge i rock’n’rolla brzo je dobio horde fanova i probio ih u mainstream. Česti gosti na stageu su im bile hollywoodske zvijezde, a i sami su se pojavljivali u reklamama i TV emisijama.

Singlovi “Death To All But Metal” i “Community Property” obilježavaju izdanje “Feel The Steel” iz 2009. godine

Album se probio na Billboardovu ljestvicu najboljih albuma i zauzeo 48. mjesto na rock ljestvici. 2011. izlazi Balls Out na kojem gostuju komičari Dane Cook kao i Nickelbackov Chad Kroeger. Album All You Can Eat obilježava singl Party Like Tomorrow Is the End of the World. Uslijedio je Live from Lexxi’s Mom’s Garage koji prikazuje glam rock garažni koncert te Lower The Bar i Heavy Metal Rules.

Steel Panther najpoznatiji su po live nastupima u kojima u pauzama često potenciraju međusobni sukob, rasprave o seksu i drogama i improvizirani humor. Kao predgrupu na turneju su ih zvala najveća imena hair metal i glam rock scene, uključujući Def Leppard, Motley Crue i Guns’n’Roses. Više informacija o bendu doznajte na mrežnim stranicama na adresi steelpantherrocks.com.

Svi vlasnici već kupljenih ulaznica za odgođene termine mogu prisustvovati novom terminu koncerta. Svi kojima novi datum ne odgovara, povrat novca mogu ostvariti do četvrtka, 15. srpnja 2021. na prodajnom mjestu gdje je ulaznica kupljena.

Video: Steel Panther – Community Property

Tagged