punk cabaret - stanislav kovačić - live in zkm 2020

Stanislav Kovačić na daskama ZKM-a predstavlja unikatnu “punk cabaret” kazališnu predstavu

Nakon što je u svibnju 2019. predstavio svoj izniman album “Punk Cabaret”, svestrani umjetnik Stanislav Kovačić će svoju glazbenu priču predstaviti i u formi prave punk cabaret kazališne predstave – 20. siječnja 2020. godine, uživo u Zagrebačkom kazalištu mladih, poznatijem kao ZKM. Redateljsku odgovornost preuzima Mario Kovač, a Stanislavu Kovačiću – Stanku na pozornici će se pridružiti niz glumica i glumaca koji će u pratnji izvrsnog benda uživo predstaviti unikatan “Punk Cabaret album”! Podsjećamo, riječ je o studijskom izdanju koje na jednom mjestu okuplja deset žanrovski raznolikih pjesama koje je otpjevalo više od 30 priznatih hrvatskih i regionalnih glumaca i glazbenika, a kao vodeći singlovi do sada su predstavljene pjesme “Ferma Dobre” (otpjevali Marijan Ban, Jelena Miholjević i Tara Thaller) i “Je l’ se tebi sviđa” (otpjevali Rene Bitorajac, Jan Kerekeš, Judita Franković i Tomfa).


Album Punk Cabaret po svojoj objavi je ostvario vrlo pozitivne osvrte cijenjenih domaćih glazbenih kritičara, a izdanje se našlo i u odabiru nekolicine godišnjih pregleda ponajboljih domaćih albuma u 2019. Ovo će biti iznimna prilika čuti kako Punk Cabaret zvuči uživo, i to u svom prirodnom cabaret okruženju – na kazališnim daskama uz niz izvrsnih gostujućih glumačkih i glazbenih imena te naravno – glavnog kreatora čitave priče, Stanislava Kovačića.

Ulaznice za ovu kazališno – koncertnu priču bit će dostupne u prodaji od ovog petka, 10. siječnja, ekskluzivno u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13), po cijeni od 80 kuna. Također, album Punk Cabaret dostupan je za slušanje putem digitalne glazbene platforme Deezer.

Punk Cabaret – Ferma Dobre


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged