splicka scena 2019

Stand-up show “Mi muškarci, vi žene” splitskih komičara okupljenih u kolektiv SplickaScena

Nakon što su prošlog mjeseca najbolji splitski komičari, okupljeni u kolektivu SplickaScena, napunili kazalište Vidra, vraćaju se ponovno, ali ovaj put očekuje nas potpuno drugačiji show. Njihovo listopadsko gostovanje je bilo raznoliko tematski i oduševilo je zagrebačku publiku, no sada donose nešto novo. Tematski show Mi muškarci, vi žene, koji je na rasporedu u četvrtak, 14. studenog 2019. u 20 sati u Kazalištu Vidra opisuju ovako: “Svi u životu prolazimo kroz raznorazne ljubavne zgode i nezgode. Ponekad nedostaje razumijevanja u muško – ženskim odnosima, ali komičarski um iz takvih situacija izvlači ono najduhovitije.


Kakve su ih sve romantične i manje romantične zavrzlame snašle i kako su se sve pokušavali izvući, ispričat će vam pripadnici, kad su u pitanju muško – ženski odnosi, slabijeg spola, Tomislav Primorac, Josip Škiljo, Ante Travizi i Ivica Lazaneo.”

Ako već niste gledali njihov nastup ili možda jeste, a želite se prisjetiti i zagrijati za nadolazeće gostovanje, možete na YouTubeu pogledati njihov comedy special Stand-up po splicki.

Oni kojima četvrtak ne odgovara ili jednostavno ne dođu do ulaznica za show u Vidri, Splićane mogu pogledati u petak, 15. studenog u dvorani Narodnog sveučilišta Sesvete u 20 sati. Tamo ova otkačena ekipa izvodi show Dalmatinska stand-up comedy večer koji garantira sat i pol smijeha do suza!

Stoga, ne propustite priliku pogledati ih u živo, bilo na sceni Vidra ili Sesvetama!


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged