jimmy carr - lisinski zagreb croatia - 2022.

Stand-up legenda Jimmy Carr ponovno u Zagrebu i nastupa u Lisinskom!

Jimmy Carr, najpoznatiji Netflixov komičar nakon punih pet godina ponovo stiže pred hrvatsku publiku! U zagrebačku dvoranu Vatroslav Lisinski, vraća se u utorak, 15. studenog 2022. godine. Njegov je nastup 2016. bio rasprodan, a od tada je svoju popularnost širom svijeta produbio trima Netflix specijalima.


Dodajmo da je Carr ujedno bio prvi britanski komičar koji je imao ugovor s ovim streaming gigantom. To su mu, uz njegov jedinstveni brend humora, omogućili i brojni drugi projekti i pojavljivanja. Redovit je gost na najprestižnijim britanskim i američkim televizijskim emisijama, poput Tonight Showa, The Late, Late Showa i Late Night s Conanom O’Brienom.

Britanski Guardian Carra je opisao kao “komičarskog heroja našeg vremena”

A to je prepoznala i publika diljem svijeta pa se Jimmy Carr tako može pohvaliti da je za njegovu prethodnu turneju prodano više od 480 tisuća ulaznica. A to je broj koji planira nadmašiti prije kraja 2022 godine. Poznat je po briljatnim, često i bezobraznim šalama na rubu “dobrog ukusa”, a stand-up publika ga prepoznaje i kao jednog od najboljih komičara-improvizatora. Njegove interakcije s publikom i dovitljivi odgovori savršeno nadopunjuju njegov osnovni materijal i zaokružuju cjelokupno, urnebesno iskustvo. U Lisinski dolazi sa svojim najnovijim programom Terribly Funny, sastavljenim od 100% novog i nikad objavljenog materijala. O ovom komičaru više doznajte na Wikipediji.

Ulaznice potražite u Aquarius Music shopu u Varšavskoj 13, na blagajni dvorane Lisinski te u sustavu Entrio. Dodajmo da se show se izvodi na engleskom jeziku i namijenjen je starijima od 16 godina! Show će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH, a prema trenutnim pravlima potrebno je uz ulaznicu predočiti i EU digitalnu COVID potvrdu.

Video: Jimmy Carr – Do You Go To McDonalds?

Tagged