banana zvuk :: 2022.

Splitski duo Banana Zvuk promovira novi album “Roba” u klubu Dva Osam

Splitski duo Banana Zvuk krajem 2021. godine objavio je autorski album pod nazivom “Roba”. Album je nastao kao zbroj njihovih plodonosnih suradnji unazad nekoliko godina. “Roba” je uspješno plasirana na adrese publike i glazbene kritike, a našla je put i do radijskih etera diljem svijeta. Dodajmo i da je bend Banana Zvuk nominiran za ovogodišnju novinarsku nagradu Rock&Off. Tako se Banana Zvuk svojim albumom našao u konkurenciji sa Gršom, Krankšvesterom, Podočnjakom i Targetom.


Kako njihov najnoviji materijal zvuči uživo imat ćete ih prilike poslušati u novootvorenom klubu Dva Osam. Koncert će se održati u četvrtak, 27. siječnja 2022. godine u klubu koji se nalazi na kultnoj zagrebačkoj lokaciji – u ulici Jabukovac na broju 28. Ukoliko nećete stići na zagrebački koncert Banana Zvuka, napominjemo da ovaj bend nastupa dan i kasnije, u petak, 28. siječnja, i to u riječkoj “meki za dobar clubbing” – u klubu Crkva.

Uz dobru Robu za njihov nastup se možete zagrijati i najnovijim remixom Čekam ih avangardnog benda Porto Morto. Čekam ih u remix izdanju dostupan je za besplatno preuzimanje na Soundcloud profilu Banana Zvuka. A ovaj splitski glazbeni dvojac možete pratiti na njihovom Instagram profilu.

VIDEO: Banana Zvuk – OPG (ft. Kandžija) / Pisma slobode (Alejuandro Buendija)

Tagged