grupa ocean - koncert "korakom po nebu" - kd lisinski zagreb - 4. travanj 2022.

Splitska grupa Ocean uz orkestar Joška Banova najavljuje koncert u Lisinskom

Splitska grupa Ocean uz orkestar Joška Banova na početku proljeća raspjevat će publiku zagrebačke koncertne dvorane Vatroslav Lisinski. Donatorski koncert pod nazivom “Ocean & Prijatelji – Korakom po nebu” održat će se u ponedjeljak, 4. travnja 2022. godine. Zorica Kondža, Tedi Spalato, Maya Sar, Matija Dedić, Ante Gelo i Bernarda Bruno, jedna su od najvećih imena hrvatske glazbene scene. A svi oni će biti dio ove čarobne glazbene bajke koju ne smijete propustiti!

Zar je voljeti grijeh, Ti si moj san, Sve ću preživit, Zauvik tvoj… Vječni hitovi poput ovih pjesama samo su djelić spektakla u kojem ćemo uživati u ovom emotivnom koncertu. Uz spomenute hitove, grupa Ocean će pokazati i sve ono što su radili u protekle četiri godine – kolaž hitova s tri studijska albuma i jedan EP. Prvi album Kad me pogledaš bend je objavio krajem 2018 godine – bio je to dupli album s 20 singlova.

Krajem 2021., nakon dvije godine koncertne pauze, grupa gotovo istovremeno objavljuje dva nova izdanja. To su albumi Korakom po nebu s osam i EP Ambis sa četiri singla. Od njih posebno treba izdvojiti naslovni singl Ambis (Nenormalno), koji je snimljen u suradnji s mladim američkim r’n’r pjevačem Quincy Thompsonom. Dodajmo da kupnjom ulaznice za ovaj koncert pomažete rad udruge Krijesnica koja za svoje štićenike ima djecu oboljele od malignih bolesti. Više o ovom splitskom bendu doznajte na Facebook stranici.

Video: Ocean & Legende u Lisinskom

Tagged