španciramo zagrebom - izložba slika / 2021.

Španciramo Zagrebom – izložba novih radova likovnih amatera u Travnom

Centar za kulturu i informacije Maksimir u suradnji s Kulturnim centrom Travno Vas poziva na razgledavanje izložbe “Španciramo Zagrebom”. Ove godine domaćin izložbe je Kulturni centar Travno, a nalazi se u ulici Božidara Magovca 17 (pokraj zgrade Mamutica). Ova izložba nastavak je suradnje Centra za kulturu i informacije Maksimir kao nositelja Programa likovnog amaterizma i drugih kulturnih institucija grada Zagreba.

Na izložbi svoje radove izlažu likovni amateri grada Zagreba koji su članovi likovnih amaterskih Udruga s područja grada Zagreba. To su “HLD”, “Ama Artem”, “Amaciz” i “LUA Angelico”. Radove izložene na izložbi izabrao je stručni žiri, a pokrovitelj skupne izložbe je grad Zagreb.

Program likovnog amaterizma grada Zagreba prati i pomaže u radu likovnih amatera. Kroz kalendarsku godinu organiziraju se skupne izložbe, a u partnerstvu s drugim Centrima za kulturu grada Zagreba organizira i skupne izložbe naziva Španciramo Zagrebom. Na tim izložbama se građanima grada Zagreba i njihovim gostima prezentira što likovni amateri rade, koje likovne tehnike i likovni izričaj koriste.

Službenog otvorenja izložbe zbog pandemije koronavirusa neće biti. Izložba je besplatna i može se razgledati od 25 ožujka do 24. travnja 2021. godine. Otvorena je radnim danom Kulturnog centra Travno od 9 do 19 sati. Više informacija o KUC Travno doznajte na mrežnim stranicama na adresi kuctravno.hr.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -