songkillers - 30 godina na sceni :: tvornica kulture zagreb :: 2023.

Songkillers velikim koncertom u Tvornici slavi 30. rođendan!

Iza njih su brojni hitovi, rasprodani koncerti, ali i 30 godina uspješne karijere – odličan je to razlog da nam bend Songkillers priredi nezaboravni slavljenički koncert! A on će se održati u Tvornici kulture u subotu, 25. ožujka 2023. godine! Tako će ovaj omiljeni zagrebački bend izvoditi svoje najveće hitove i kako javljaju, pripremaju tulum za pamćenje!


“I nas je iznenadila brojka od punih 30 godina. Ali to je samo dodatni povod da se još jednom okupimo i napravimo odličan koncert. Pripremamo i neka iznenađenja, specijalne rođendanske goste, kao i posebnu set listu. No, još ništa nećemo otkrivati. Najbolje je da dođete i slavite s nama. Znate da vas nećemo razočarati”, rekao je Željko Banić – Bane, frontman benda.

Bane i ostatak bend već su krenuli s pripremama za slavljenički koncert gdje će nas oduševiti hitovima poput Sreća, Ni’ko kao ti, Teži slučaj, Dio mene i brojnim drugima. Ulaznice za spektakl u Tvornici kulture u prodaji će biti od ponedjeljka, 23. siječnja, a možete ih kupiti u sustavu Entrio. Dodajmo da je u prodaju pušten i ograničen kontingent Early Bird ulaznica po cijeni od 15 eura. Nakon toga ulaznice će stajati 18 eura, a na dan koncerta, ako ih ostane 20 eura. Više o Songkillersima doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Songkillers – Tako volim što te znam & Teži slučaj

Tagged