smijehotravno 2020 - denis džejson rajčić, vlatko štampar i saša turković

Smijehotravno – Saša Turković, Vlatko Štampar i Denis Džejson Rajčić

Smijehotravno predstavlja tri komičara, svakog u svom filmu i u svom stilu, koji će vas provozati rolerkosterom njihovog suludog komičarskog uma! Za vas nastupaju Saša Turković, Vlatko Štampar i Denis Džejson Rajčić.

Provest će vas kroz vječne izazove muško – ženskih odnosa te obiteljskih i prijateljskih (ne)prilika, preko reklama do fascinacije s poznatima i slavnima, sve do aktualnih novo (ne)normalnih situacija!

Pridružite nam se u ovoj uzbudljivoj avanturi stvaranja nove stand-up scene u Novom Zagrebu. I ne zaboravite: “Smijeh je najbolji i jedini lijek bez nuspojava, koji odlično ublažava stres, uklanja sve napetosti i jača imunitet!” Za sve nuspojave, kontraindikacije i mjere opreza obratite se najbližem komičaru!

Smijehotravno – program stand up komedije održat će se u utorak, 24. studenoga 2020. godine s početkom u 19.30 sati. Detaljnije informacije o događanju doznajte na mrežnim stranicama KUC Travno na adresi kuctravno.hr. Cijena ulaznice je 60 kua (za umirovljenike i grupe 50), a možete ih kupiti na blagajni Centra radnim danom od 10 do 19 sati.

STAND UP NAJAVA / SMIJEHOTRAVNO: Stand-Up Komedija u Travnom

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -