skunk anansie / 2020.

Skunk Anansie uvrstila je Zagreb na drugi dio velike slavljeničke turneje!

Nakon fantastičnog nastupa na Šalati, grupa Skunk Anansie uvrstila je Zagreb na drugi dio velike slavljeničke turneje “25 Live @ 25”. Podsjetimo, Zagreb je jedan od rijetkih gradova u kojima će Skunk Anansie nastupiti dva puta!

Ponovni susret benda i ovdašnje publike dogodit će se u četvrtak, 19. studenog 2020. godine u Domu sportova. Prošlog srpnja, usred ljetne sezone u prilično ispražnjenom gradu, Skunk Anansie protutnjali su stadionom Šalata nastupivši pred više od 5000 fanova na koncertu. A on ih se, očigledno, duboko dojmio.


Zagreb je naime, nakon Londona bio njihov najmasovniji samostalan nastup. Vrlo glasan, eksplozivan i izuzetno emotivan. Bend je pod hitno započelo pregovore o povratku, a on će se dogoditi na drugom kraku turneje kojom obilježavaju 25 godina benda. Nova serija koncerata uključivat će, osim standardnog best of popisa i neke pjesme koje nisu dugo svirali. Dodajmo da će turneja obuhvatiti čak 22 koncerta. Zagreb je jedini grad naše regije koji će ih opet ugostiti i jedini u krugu od 650 kilometara. Točnije, sve do Milana.

Prošle godine bend je predstavio sjajan singl What You Do For Love, koji se pokazao kao fanovski koncertni favorit, a 7. veljače 2020. pridružila mu se oštra i moćna This Means War koju je i publika na Šalati imala prilike čuti uživo. Odličan live spot sniman je na turneji i na idealan način uvodi Skunk Anansie u sljedeću veliku kreativnu fazu. Paralelno s turnejom u rujnu će se pojaviti i biografije frontwoman Skin. Više o bendu doznajte na njihovim službenim mrežnim stranicama na adresi skunkanansie.com.

Bend drugu godinu obilježava 25 godina rada svirajući svoje hitove diljem svijeta

Povratak u Zagreb 19. studenog 2020. godine obilježit će sve najvažnije pjesme iz repertoara, uključujući i nove singlove poput Hedonism, Weak, I Can Dream, Twisted, Charlie Big Potato, Secretly, Because Of You, Brazen (Weep), Charity, Tear The Place Up, Secretly, The Skank Heads, Yes It’s Fucking Political te već spomenute What Do You Do For Love i This Means War.

Ulaznice u prodaju kreću u petak, 21. veljače po early bird cijeni od 200 kuna. Ta cijena je na snazi do 10. ožujka, dok će od 11. ožujka do 18. studenog za ulaz trebati izdvojiti 230, a na sam dan koncerta 260 kuna. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark, Aquarius CD Shop , Dallas Music Shop Rijeka i sva prodajna mjesta Eventima.

Video: Skunk Anansie ponovo u Hrvatskoj!

Tagged