six pack 2019

Six pack – autoritet punk rocka dolazi u Vintage Industrial Bar

Autoritet punk rocka – SIX PACK – dolaze 13. prosinca 2019. godine u Vintage Industrial Bar! Osnovani u listopadu 1994., svoj prvi studijski album “Pretnja ili molitva” objavljuju 1995. te iste godine kreću na turneju po Grčkoj.

Idući, kultni album Fabrička greška (1996.) zbog velikog uspjeha doživio je čak dva reizdanja. Nasljednik Minut ćutanja objavljuju četiri godine kasnije nakon čega su uslijedili sjajno prihvaćen i izuzetno prodavan album Musique (2004.) te Discover (2008.), interesantan album omiljenih pjesama članova sastava, mahom iz 1980-ih. Posljednji album Epicentar (2011.) stavljen je na besplatan download te ga je u kratkom skinulo više od 50 000 fanova.

Hitovima Fabrička greška, Olovke izlomljenog srca, Crveni makovi, Nekako najviše me boliš ti i mnogim drugima stvarali su povijest punk rocka na ovim prostorima. Istovremeno oštri u kritikama društva i emotivni u ljubavnim opservacijama, točno su pogađali tematiku s kojom su se poistovjećivale i uz koju su odrastale mnoge generacije.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Subotica Express – kulturna razmjena Subotice i Zagreba u klubu Močvara

Ujedno spadaju među prve underground bendove koji su probili granice Srbije i svirali gotovo svugdje, a nesumnjivo su dosegli rang i jednog od najbitnijih u novijoj regionalnoj rock povijesti. S 25 godina uspješne karijere iza sebe, nastup u Vintageu bit će vjerojatno jedna od posljednjih prilika da ih se vidi uživo u Zagrebu.

Ulaznice za koncert možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 45, a a dan koncerta po 60 kuna.

……………………………………………

  • foto: Samir Cerić Kovačević

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -

2 thoughts on “Six pack – autoritet punk rocka dolazi u Vintage Industrial Bar

Comments are closed.