silente / 2021.

Silente, dubrovački pop rock bend, nastupa u Tvornici pred samo 190 ljudi

Silente, dubrovačka pop rock grupa, održat će koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture! Koncert će se održati u subotu, 10. travnja 2021. godine u izuzetno limitiranom kapacitetu. Tvornica se otvara za svega 190 posjetitelja. Silente su usred promotivne kampanje za singl “Nikada ovako” koji je odmah po izlasku počeo bilježiti iznimno velik broj emitiranja na radio postajama.

“Nikada ovako” nasljeđuje dva velika hita – “Navečer se srca lome” i “Mene moje uši lažu”. Singl najavljuje nadolazeći, četvrti studijski album Silentea, jednog od naših najznačajnijih pop rock bendova posljednjeg desetljeća. Dobitnici su Porina i vlasnici cijelog niza velikih hitova, čini zbroj pregleda na njihovom Youtube kanalu uvelike prelazi 30 milijuna.


Koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture bit će dostupan za svega 190 posjetitelja. To je manje od 10% kapaciteta naše najveće koncertne dvorane u koju stane više od 2000 ljudi. Događaj će biti organiziran sukladno sa svim aktualnim mjerama i preporukama stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske. Za svakog posjetitelja bit će osigurana četiri kvadratna metra, kao propisani razmak između posjetitelja od 1,5 metra.

Na ulazu će se mjeriti temperatura i zapisati osobni podaci svih posjetitelja. Svim posjetiteljima s tjelesnom temperaturom višom od 37,2 stupnja bit će onemogućen ulaz u klub. Koncert će biti isključivo sjedećeg karaktera, uz obavezno nošenje zaštitnih maski. U prostoru će biti osigurani dodatni punktovi za dezinfekciju, a šankovi neće raditi, što znači da neće biti prodaje pića. Vrata Tvornice kulture otvorit će se u 19, a koncert počinje točno u 20 sati. Taj raspored je takav radi odredbe da se svi kulturni programi moraju završiti do 22 sata.

Program je sufinanciran putem Natječaja Jer svirati se mora provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija i Hrvatske glazbene unije. Ukupno 190 ulaznica po cijeni od 100 kuna možete kupiti od četvrtka, 8. travnja 2021. godine putem sustava Entrio.

Video: Silente – Nikada ovako

Tagged