sian evans - kosheen - 2021.

Sian Evans i njezin bend Kosheen dolaze u zagrebački klub Boogaloo!

Britanski bend Kosheen i njegova pjevačica Sian Evans dolaze u Zagreb! Ovaj bend iz Bristola nastupit će u zagrebačkom klubu Boogaloo u petak, 24. rujna 2021. godine Za atmosferu prije i nakon koncerta zadužen će biti DJ FRX. Vrata kluba se otvaraju u 19, dok je početak koncerta zakazan u 21 sat.

Za ulazak na koncert potrebna je COVID potvrda ili važeći PCR test. Bit će omogućeno i brzo testiranje u prostorijama kluba od 19 sati po cijeni od 40 kuna. Organizatori mole sve da dođu što ranije kako bi se izbjegle gužve. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 170 kuna mogu se kupiti preko sustava Entrio, a na dan će koštati 190 kuna. Dodajmo da sve ranije kupljene ulaznice vrijede i za ovaj datum.


Kosheen je nastao 1999. godine u Bristolu u Velikoj Britaniji. Već prvim albumom iz 2001. naziva Resist i hitovima Catch, Hide U i Hungry osvojili su titulu “jedne od najvećih glazbenih atrakcija Velike Britanije“. Brzo su stekli naklonost kritičara i veliki broj obožavatelja. Kombinacija različitih stilova, poput drum’n’bassa, dancea i popa, dovela ih je do vrhova svjetskih top list. Tako su postali “favori” svih onih koji su odrasli na MTV-ju i VIVA-i početkom 2000-ih. Dodajmo da su do sada izdali pet albuma.

U Boogaloo Sian Evans dolazi s originalnim bubnjarem Mitchellom Gloverom i svjetski poznatim glazbenicima koji će dodatno oplemeniti njihov prijašnji zvuk. Sian se u protekla dva desetljeća etablirala kao vrlo plodna autorica i vokal u brojnim suradnjama. Posebno se ističu veliki hitovi Louder s DJ Freshom, kao i Hot Right Now pjevačice Rite Ore za koji je napisala tekst. Više o bendu doznajte na stranicama Wikipedije.

Video: Kosheen – Hungry

Video: Kosheen – All In My Head

Tagged