sian evans | kosheen | 2021.

Sian Evans i njezin bend Kosheen dolaze u zagrebački klub Boogaloo u petak, 24. rujna 2021. godine!

Britanski bend Kosheen i njegova pjevačica Sian Evans dolaze u Zagreb! Ovaj bend iz Bristola koji stvara zavodljivu elektroničku glazbu nastupit će u zagrebačkom klubu Boogaloo u petak, 24. rujna 2021. godine. A za atmosferu prije i nakon koncerta grupe Kosheen zadužen će biti DJ Frx. Vrata kluba Boogaloo se otvaraju u 19, dok je početak koncerta zakazan u 21 sat. I napomenimo, za ulazak u klub potrebna je COVID potvrda ili važeći PCR test. Također, bit će omogućeno i brzo testiranje u prostorijama kluba od 19 sati po cijeni od 40 kuna. Organizatori mole sve da dođu što ranije kako bi se izbjegle gužve. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 170 kuna mogu se kupiti preko sustava Entrio, a na dan će koštati 190 kuna. Dodajmo da sve ranije kupljene ulaznice vrijede i za ovaj datum.


Grupa Kosheen je nastala 1999. godine u Bristolu u Velikoj Britaniji. Već prvim albumom iz 2001. godine naziva Resist i hitovima Catch, Hide U i Hungry osvojili su titulu “jedne od najvećih glazbenih atrakcija Velike Britanije“. A ubrzo su stekli i naklonost kritičara te veliki broj obožavatelja. Kombinacija različitih stilova, poput drum’n’bassa, dancea i popa, dovela ih je do vrhova svjetskih top list. Tako su postali “favori” svih onih koji su odrasli na MTV-ju i VIVA-i početkom 2000-ih. Dodajmo da su do sada izdali pet albuma.

U Boogaloo Sian Evans dolazi s originalnim bubnjarem Mitchellom Gloverom i svjetski poznatim glazbenicima koji će dodatno oplemeniti njihov prijašnji zvuk. Sian se u protekla dva desetljeća etablirala kao vrlo plodna autorica i vokal u brojnim suradnjama. Posebno se ističu veliki hitovi Louder s DJ Freshom, kao i Hot Right Now pjevačice Rite Ore za koji je napisala tekst. Više o bendu doznajte na stranicama Wikipedije.

VIDEO: Kosheen – Hungry & All in my head

Tagged