sharon kovacs - musicology sessions - tvornica kulture zagreb - 2022.

Sharon Kovacs, jedna od najvećih senzacija nizozemske glazbe, po drugi put dolazi u Zagreb

Sharon Kovacs, jedna od najvećih senzacija nizozemske glazbene scene, po drugi put dolazi u Zagreb! Sharon će ovoga puta nastupiti u sklopu koncertnog serijala Musicology Sessions i to u nedjelju, 25. rujna 2022. godine u Tvornici kulture. Dodajmo da ova zanimljiva umjetnica i kantautorica u sebi skriva glas jedne prave soul legende. Ona je publiku privukla prije svega svojom jedinstvenošću i iskrenim stavom.


Tijekom prvog COVID lockdowna Kovacs je boravila u Portugalu radeći na novoj glazbi inspiriranoj tom zemljom. Njezin novi singl Tutti Frutti Tequila iako na prvu zvuči funky i veselo zapravo ima snažnu poruku o restartanju, pauziranju i zaboravljanju svega. Ako ne zauvijek, onda barem na trenutak.

Sharon Kovacs u svojim tekstovima uranja podjednako u svijetle i mračne aspekte modernih veza. Njezine pjesme su zapravo svojevrsne ispovijesti divljih ljubavi i nezdravih romantičnih odnosa. One govore o hedonizmu, ali i o ovisnosti. O svemu onome što ju je pratilo kroz emotivni rollercoaster koji je proživljavala posljednjih nekoliko godina, izgubivši i glazbene i romantične partnere te gradeći novu Kovacs obitelj s producentom Liamom Howeom.

Glazbenica koja je na putu postati prava živa legenda

Nakon 60 milijuna pregleda na YouTubeu, velikog broja nagrada i nastupa na istaknutim festivalima, Kovacs je na pravom putu da postane živa legenda svjetske glazbene scene. A već sada slovi za nasljednicu Amy Winehouse, Elle Fitzgerald i Lane Del Rey.

Ova talentirana Nizozemka u zagrebačkoj će Tvornici kulture predstaviti svoja dva albuma – Shades of Black i Cheap Smell. Ona će zarezati dušu i srce svih posjetitelja i nahraniti ih svojim glasom. Dođite na koncert koji će Vas na jednu večer utopiti vrtlogom emocija, ali i razveseliti svojom dječjom razigranošću. Ulaznice za koncert možete kupiti u sustavu Entrio. Više o Sharon Kovacs doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Sharon Kovacs – Not Scared Of Giants

Tagged