servus maksimir 2022 - božićno-adventsko-zdravstvena manifestacija

Servus Maksimir 2022 – božićno-adventska manifestacija s temom “Kretanje, hrana i zdravlje”

Božićno – adventska manifestacija “Servus, Maksimir” s temom “Kretanje, hrana i zdravlje” održat će se u parku Maksimir. Ova manifestacija će se održati u subotu i nedjelju, 17. i 18. prosinca 2022. godine od 10 do 16 sati. “Servus, Maksimir” će pružiti posjetiteljima bogat i raznolik program koji uključuje sajam lokalnih ekoloških i drugih certificiranih domaćih proizvoda te edukativni javnozdravstveni sadržaj. Tako ćete u Maksimiru moći izmjeriti tlak i šećer i posjetiti nutricionističko savjetovalište. A moći ćete poslušati i savjetovanje o oralnoj higijeni te obaviti gerontološko savjetovanje, tj. naučiti kako zdravo stariti.


Također, možete poslušati razna stručna predavanja vezana uz prehranu i te dobiti korisne savjete. Dodajmo da će program božićno – adventske manifestacije Servus, Maksimir dodatno obogatiti likovne i eko radionice kao i zložba dječjih radova. Bit će tu i zabavno – glazbeni program te predstava za djecu.

Manifestaciju organiziraju Grad Zagreb, Gradski ured za gospodarstvo, ekološku održivost i strategijsko planiranje, Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom i Javna ustanova Maksimir za upravljanje zaštićenim područjima Grada Zagreba. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i provedu ugodne trenutke u zimskoj idili parka Maksimir, uz prigodnu božićnu glazbu, kuhano vino i divne proizvode naših vrijednih OPG-ovaca. Dodajmo da poljoprivredni proizvođači koji žele sudjelovati na sajmu Servus Maksimir 2022 mogu prijaviti i to besplatno. Prijaviti se možete ovdje, a napominjemo da se zbog ograničenog broja izlagačkih mjesta poštivati redoslijed prijave.

Tagged