senidah - miach - dj tikach :: boogaloo trap party zagreb :: 2022.

Senidah i Miach pozivaju Vas u Boogaloo na veliki trap spektakl!

Zaista se dugo očekivao dolazak velike trap zvijezde Senidah u Boogaloo. A on će se sada konačno i dogoditi i to u petak, 9. prosinca 2022. godine! Prije nje će nastupiti domaća trap nada Miach, a za kvalitetan štimung i dobar zulum zadužen će biti i DJ Tikach. Dodajmo da nakon što su early bird ulaznice razgrabljene u vrlo kratkom roku, ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 150 kuna mogu se kupiti preko sustava Entrio. Također, poznata je i satnica koncerta. Klub Boogaloo se otvara u 20, a prva nastupa Miach i to u 21.30 sati. Senidah na pozornicu izlazi oko 22.30, dok završnicu večeri preuzima DJ Tikach oko ponoći.


“Jako se veselim nastupu u Boogaloou i prilici da dijelim pozornicu sa Senidom! Jako volim nastupati i sretna sam što imam mogućnost svoje pjesme podijeliti i s publikom u ovom velikom zagrebačkom klubi i to prije tako velikog i talentiranog artista kao sto je Senidah. Pripreme su u tijeku i nadam se da će se publika dobro zabaviti i zagrijati sa mnom. Ovim putem bih pozvala sve koji još nisu kupili ulaznice, da ih kupe i da podijele tu noć s nama”, rekla je Miach ususret koncertu.

Tko je Senidah?

Senidah ili Senida Hajdarpašić rođena je u Ljubljani. U početku nije htjela nastupati javno, ali je njena sestra na Youtubeu objavila snimku kako pjeva. Ubrzo je pobijedila na glazbenom natjecanju što je rezultiralo potpisivanjem ugovora s jednom izdavačkom kućom, za koju je već 2010. izdala svoj prvi samostalni singl naziva Pustinje. Senidah također pažnju na sebe skreće i kao pjevačica slovenskog electro soul benda Muff.

Ipak, njen zvjezdani uspon događa se nakon što je izbacila hit Slađana. On je izdan u ožujku 2018. godine, a skinut je s njenog sjajnog albuma prvijenca Bez tebe, izdanog za beogradski Bassivity. Osim spomenute Slađane, s tog izdanja vrijedi izdvojiti singlove Crno srce, Bez tebe i Belo. A to joj je donijelo iznimnu popularnost u cijeloj regiji. Ističe se i njenu suradnja s Cobyjem, kao i Dođi, hit koji je otpjevala s Dinom Merlinom i kojim se približila nekoj novoj publici. Što Senidah trenutno radi možete provjeriti putem njezinog Facebook profila.

Miach se na hrvatskoj glazbenoj sceni pojavila krajem 2021. godine

Tada je izdala R&B singl 23 32, a ubrzo nakon toga je u svoju glazbu pomiješala i elemente pop i trap žanrova. Nakon prve pjesme uslijedio je singl Budi Tu prepun synth pop zvuka. S njim je mlada pjevačica privukla pozornost većeg broja ljudi te također dospjela i na radio postaje u cijeloj regiji. Izbacivši singl Trnci, Miach je još jednom pokazala svoju svestranost igrajući se s dancehall zvukovima s uvijek prisutnim R&B melodijama. Svoj dosadašnji, najveći uspjeh je postigla sa singlom NLO koji je izašao u sklopu njenog prvog EP-a Između Nas u 9. mjesecu 2022. godine.

Pjesma NLO u suradnji s Hiljsonom Mandelom je u manje od 24 sata završila na YouTube trendingu. A nakon izlaska se nekoliko tjedana nalazila na 6. mjestu na ljestvici HR Top 40 te je također bila nominirana i za Cesaricu za hit rujna. Miach je prvi put veliki stage osjetila na festivalu Lil’ Drito u Tvornici Kulture gdje je nastupala s raznim novim izvođačima. Nakon samo godine dana otkako je objavila svoj prvi singl, mlada pjevačica iza sebe ima već sedam pjesama. Dodajmom da produkciju svih njenih dosadašnjih pjesama potpisuje Mihovil Šoštarić, bolje poznat pod imenom Lockroom. Miach možete pratiti putem njezinog Instagram profila.

VIDEO: Senidah – Balkanka :: Miach – Budi tu

Tagged