seed holden - začarana močvara zagreb - 2021.

Seed Holden, folk americana glazbenik, u Močvari promovira novi album

U Začaranu Močvaru iz dalekog Berlina dolazi nam valpovački kantautor Seed Holden! On najčešće nastupa solo, ponekad s bendom, ali suština njegove glazbe uvijek je ista. Seed svira atmosferični, opuštajući i melankolični americana folk inspiriran “širokim svijetom i pričama ljudi koji njime lutaju”.


U svibnju 2020. godine Seed Holden je izdao treći studijski album Soldier On. Album je najavljen singlom Henry Street, a potom i live izvedbom pjesme Wedding Player. Album je naišao na pozitivne kritike u Hrvatskoj, Njemačkoj i Francuskoj. Od izlaska albuma Seed nije imao samostalni koncert u Zagrebu, stoga će upravo ovaj poslužiti kao zakašnjela promocija albuma Soldier On. Očekuje vas potpuno akustični, singer-songwriter koncert s naglaskom na novom materijalu.

Koncert glazbenika Seed Holdena održat će se u srijedu, 22. prosinca 2021. godine. Vrata kluba Močvara otvaraju se u 19, a koncert će početi u 20 sati. Pretprodaja ulaznica dostupna je na svim prodajnim mjestima Entria, a koštaju 30 kuna u pretprodaji te 40 na dan koncerta. Covid putovnice nisu potrebne, a koncert je sjedećeg tipa. Zbog epidemioloških mjera klub Močvara vodi pisanu evidenciju posjetitelja. Mole se posjetitelji da dođu malo prije početka koncerta, kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak. Više o Seedu Holdenu doznajte na njegovoj Facebook stranici.

Video: Seed Holden – Henry Street

Tagged