sea dance festival 2022 I eternal summer I buljarica beach - budva - montenegro

Sea Dance Festival 2022 dodaje gas – stižu Senidah i regionalne trap zvijezde!

Nakon prošlotjedne prve najave da na Sea Dance Festival 2022 stižu globalni hitmakeri Shouse i Mahmut Orhan, najveći crnogorski festival dodao je gas i izlazi s još fantastičnih imena koja grade jedno od njegovih najupečatljivijih izdanja dosad!

Svoje nastupe na plaži Buljarica u crnogorskoj Budvi od 26. do 28. kolovoza 2022. godine potvrdila je snažna regionalna postava! Nju predvodi najveće žensko trap ime ovih prostora – Senidah, a prate je senzacija Crni Cerak, obožavana Mimi Mercedez. Tu su i svježa nova imena – Tam, Micka Lifa i Da Wreck.


Zajedno s ranije najavljenim headlinerima Ninom Kraviz, Anfisom Letyago, Anom Đurić Konstraktom, Kalush Orchestrom i Dubioza Kolektivom, dobitnik nagrade za Najbolji europski festival zacementirao je svoju poziciju daleko najveće festivalske i turističke atrakcije na crnogorskoj obali ovog leta. Zbog ogromnog interesa publike, Sea Dance Festival je i ove godine pokrenuo popularnu akciju pod nazivom Uzmi 4, zgrabi 5. Tijekom nje uz kupljene četiri ulaznice za Sea Dance 2022 fanovi festivala petu dobivaju na poklon!

Senidah – neprikosnovena trap kraljica i jedna od najtraženijih regionalnih zvijezda

Ona će ponovo, nakon spektakularnog nastupa na Glavnoj pozornici EXIT festivala, svojim hitovima ujediniti regiju na najvećem partyju ljeta u Buljarici. Nova trap i rap senzacija Crni Cerak u tirkiznu uvalu donose hitove kao što su CC1 i CC2, koje su napravili za Južni vetar. No, oni donose i novu stvar – CC3. Nju su prvi put izveli na Exitu i zapalili na desetine tisuća fanova koji su skakali na svaki beat.

Moćne bas linije i kontroverzni stihovi reperic Mimi Mercedez će dovesti atmosferu na Sea Dance festivalu do usijanja. A traperica Micka Lifa donosi svjež zvuk i zapažene singlove kao što su Njiham, Naturale & Pure, Flajke i Kardio.

Na Sea Dance Festival 2022 dolazi i Tam, pop zvijezda u usponu i talentirana kantautorica

Tam predvodi glas jedne nove generacije, a rasplamsat će Sea Dance hitovima s debitantskog EP izdanja Refleksija. Podsjetimo, to su Žad, Brži od svega, Infierno i Aj ćao, a predsavit će i novi ljetni singl Pogana. Regionalnoj trap i rap postavi pridružuje se i crnogorska podrška. Mladi barski hip hop sastav Da Wreck dići će na noge publiku pjesmama s albuma Crkvice i Sedam, ali i singlovima Grizeldisimo i Naše Djelo.

Osim ove fantastične trap i hip hop postave, na ovogodišnjem izdanju Sea Dance festivala, koje će podsjetimo biti održano od petka do nedjelje, od 26. do 28. kolovoza, nastupit će i već objavljena glazbena imena iz Europe i regije. To su predvodnice svjetske elektronske scene Nina Kraviz i Anfisa Letyago, hitmakeri Shouse i Mahmut Orhan, najtraženije glazbeno ime regije Ana Đurić Konstrakta, pobjednici Eurovizije KALUSH Orchestra i jedan od najvećih regionalnih bendova posljednjih desetljeća Dubioza Kolektiv!

Ograničen kontingent ulaznica za Sea Dance Festival 2022 po poklon cijeni od 240 kuna (uz 40% popusta) u prodaji je do isteka zaliha. Zbog velikog interesa publike Sea Dance je pokrenuo akciju pod nazivom Uzmi 4, zgrabi 5, tijekom koje uz kupljene četiri ulaznice za Sea Dance fanovi festivala petu dobivaju na poklon! S obzirom na popularnost akcije proteklih godina, očekuje se da će predviđeni kontingent planuti u vrlo kratkom roku! Kako do ulaznica, ali i više informacija doznajte putem službene mrežne stranice festivala na adresi seadancefestival.me.

VIDEO: Senidah i regionalne trap zvijezde stižu na Sea Dance Festival 2022!

Tagged