saša lozar 2019

Saša Lozar nastupa u klubu Sax uz goste Ginu Victoriju i Luku Bulića

Sašine koncerte u Saxu publika voli! Uz uvijek atraktivne goste, raspleše se uz hitove Tajno, Da i 365, ali i ponovno zaljubi uz Nemoćan pred njom i Za nas dvoje.

Nakon što je početkom godine Saša Lozar održao koncert za pamćenje u društvu vrhunskih glazbenika i gostiju poput Igora Geržine, Predraga Martinjaka, Ante Pecotića i Baby Dooksa, ovaj put nastavlja plesnim korakom dalje.

Uz dobru svirku te izvrsne glazbenike – Mario Klarić (bubanj), Nino Krznar (bas gitara), Filip Gjud (klavijature), Marko Turkalj (gitara) i Ines Nožica (prateći vokal) – publika će imati priliku premijerno uživati kako u originalnoj tako i acoustic verziji ovogodišnjeg hita Budi.

Saša Lozar će i ovom prilikom imati odlične goste, a oni su: pjevačica i glazbenica Gina Victoria Damjanović, frontmanica popularne grupe Detour te svestrani Luka Bulić za kojeg se može reći da je komičar, imitator, glazbenik i voditelj, autor poznatog Bullhita.

Ovaj glazbenik osebujnog talenta i toplog vokala održat će koncert u kultnom zagrebačkom klubu Sax u subotu, 26. listopada 2019. godine.

Ulaznice su u pretprodaji na blagajni kluba Sax! po cijeni od 60 kuna, a na dan koncerta cijena će im biti 80 kuna. Ulaznice se mogu kupiti za vrijeme radnog vremena kluba.

Gina Victoria Damjanović
  • foto: Dijana Ljubanović

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -