novi fosili - lisinski zagreb - 2022. - foto: goran čizmešija za story

Sanja, Marinko i Zec u Lisinski donose najveće hitove grupe Novi fosili!

Sanja, Marinko i Zec pjevaju najveće hitove grupe Novi fosili u utorak, 5. travnja 2022. godine u KD Vatroslava Lisinskog! Novi fosili slove kao jedan od najuspješnijih pop-sastava ovih prostora, a njihovi se albumi prodaju u milijunskim nakladama. Bend koji na sceni djeluje više od 50 godina karakterizira vedar izričaj, urbane skladbe i pjevne ljubavne balade sa suvremenim glazbenim aranžmanima.


Uz Marinka Colnaga koji je u bendu od samih početaka, najdugovječniju postavu činili su prerano preminuli Rajko Dujmić, autor nekih od najvećih hitova, omiljeni Vladimir Kočiš Zec te Sanja Doležal, jedno od prepoznatljivijih lica javnosti. Tijekom dugog glazbenog stvaralaštva Novi Fosili su, uz srca publike, postigli i brojne diskografske uspjehe. Dodajmo da su pobijedili i na raznim natjecanjima te osvojili festivalska priznanja. Prisjetite se dobrih starih vremena uz prepoznatljive zvukove koji su obilježili nekoliko generacija.

Sanja, Marinko i Zec osigurat će večer za pamćenje

A ona će biti prožeta vječnim melodijama i nezaboravnim hitovima. Slušat ćemo Košulja plava, Ja sam za ples, Saša, Najdraže moje, Milena, Da te ne volim, Šuti moj dječače plavi… I mnoge, mnoge druge. Ulaznice za koncert Novih fosila u organizaciji časopisa Story potražite na blagajni Lisinskog te u sustavu Eventim. Više o ovom velikom hrvatskom pop bendu doznajte na Wikipediji.

Dodajmo da je ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće COVID potvrde u elektroničkom ili papirnatom obliku i identifikacijske isprave. Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kuna moguće je obaviti na dan koncerta od 18 sati do 19:30 u prostorima dvorane Lisinski.

Video: Novi fosili – Za dobra stara vremena

Tagged