igor geržina / foto by dinko bažulić

Saksofonist Igor Geržina održat će seriju koncerata na zagrebačkom Adventu

Serijom koncerata u sklopu Adventa na Europskom trgu, naš najpoznatiji saksofonist Igor Geržina predstavit će svoju glazbu koja je obišla četiri kontinenta i ušla na sve važnije američke top liste te će nas razveseliti obradama hrvatskih i stranih božićnih pjesama. Sa svojim bendom sastavljenim od vrsnih studijskih glazbenika nastupat će svaki četvrtak u 20 sati, počevši od 7. prosinca 2018. godine, a na svakom od koncerata pod nazivom Saxmas Fairytale pridružit će mu se i po jedna poznata vokalna gošća. To su redom vrhunske glazbene dive svih generacija – Zdenka Kovačiček, Ivana Kindl, Mia Dimšić, Vanda Winter i Nina Kraljić. Igor Geržina i njegove posebne gošće nastupit će na Adventu na Europskom trgu – jedinom trgu s 1000 srca, na najvećem plesnom podiju na otvorenom, lokaciji koja u samom centru grada najtoplijim blagdanskim ugođajem privlači sve one koji vole urbanu atmosferu, raznolikost, upoznavati druge kulture, gastronomiju i blagdanske običaje.

Koncerti su idealni za nadolazeće blagdansko doba ispunjeno pozitivnim emocijama, veseljem i dobrim željama. Odlično se uklapaju u sve bolji i bogatiji Advent u Zagrebu, a kvaliteta ansambla i odabir vokalnih gošći definitivno podižu ljestvicu kvalitete zagrebačkog adventskog glazbenog programa.

Dođite četvrtkom na #EUAdvent na Europski trg i obilježimo najljepše doba godine glazbom!

Ivana Kindl

Ova vrhunska vokalistica izvest će svoj aktualni singl Sve istine i laži, koji se ne skida s top lista te pjesmu Olako, nedavni duet kojeg je ljetos snimila s Geržinom, a boravio je također na nacionalnoj HR Top 40 listi.

Vanda Winter

Solistica Komedijinog mjuzikla Mamma Mia već je nekoliko puta oduševila publiku na nastupima s Geržininim ansamblom u izvođenju obrada svjetskih hitova poput Feeling Good i drugih.

Mia Dimšić

Jedna od najvećih zvijezda mlađe generacije čije se pjesme ne skidaju s vrhova top lista, osim svojih poznatih hitova, otpjevat će i poneku pjesmu sa svog novog božićnog albuma.

Zdenka Kovačiček

Apsolutna jazz i rock diva i Žena za sva vremena, velikim koncertom nedavno je proslavila 60 godina svoje uspješne karijere, a zanimljivo, njezin stari hit iz 70-ih – Elektra – zatvorio je Chanelovu reviju u Parizu. Zdenka Kovačiček pridružit će se Igoru Geržini i ansamblu te svim posjetiteljima #EUAdventa priuštiti glazbenu večer za pamćenje.

Nina Kraljić

Pobjednica glazbenog natjecanja The Voice i hrvatska predstavnica na Eurosongu, nominirana je za uglednu MTV EMA nagradu Best Adria Act. Po prvi put surađuje s Igorom Geržinom i bit će zanimljivo čuti njene i poznate božićne pjesme u kombinaciji s Geržinom i njegovim izvrsnim ansamblom.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -