sajam australskog obrazovanja / zagreb 2019 / future option

Sajam australskog obrazovanja u organizaciji agencije Future Option

Tradicionalni Sajam australskog obrazovanja koji organizira agencija za studiranje u inozemstvu Future Option, bit će i ove godine održan u Zagrebu, i to 30. listopada 2019. godine u zagrebačkom hotelu Sheraton. Na sajmu će se predstaviti veliki broj australskih sveučilišta i koledža s kampusima u Sidneyu, Melbourneu, Perthu, Brisbaneu i Adelaideu koji pokrivaju programe i područja studiranja u Australiji kao što su IT, inženjerstvo, obrazovanje, medicina, turizam i ugostiteljstvo, sport, dizajn, menadžment, pravo, poljoprivreda, ekonomija i drugi.


U Australiji postoje različite opcije studiranja, prilagođene različitim potrebama i mogućnostima potencijalnih studenata od osnovnih, master i doktorskih studija do stručnih programa i tečajeva engleskog jezika, koji mogu biti dobar izbor za početak u fazi privikavanja na okruženje i za daljnji nastavak studija.

Na ovom sajmu posjetitelji će se moći informirati o opcijama i uvjetima studiranja u Australiji, stipendijama i školarinama, čuti iskustva i savjete studenata iz čitave regije, koji su završili ili se trenutno nalaze na studijima u Australiji i razgovarati direktno s predstavnicima australskih obrazovnih institucija koji će biti prisutni, kao i o mnogim drugim korisnim informacijama vezanim za obrazovanje i potencijalno zapošljavanje nakon završenog školovanja.

Osim važnih informacija o uvjetima za upis, posjetitelji će imati priliku informirati se o proceduri za dobivanje studentske vize, studentskom životu, radu tijekom i nakon studiranja i o australskoj kulturi i načinu života.

Vrhunski obrazovni sustav, rastuća ekonomija i visoki životni standard, predivna priroda i klima i razvijeni gradovi, koji su svake godine birani između top deset najboljih gradova za život na svijetu, čine Australiju vrlo privlačnom destinacijom za međunarodne studente.

Svečano otvaranje sajma započeti će prezentacijom agenta Elene Simić u 17 sati, nakon čega će biti izložbeni dio sajma koji će trajati do 20 sati, gdje će posjetitelji imati priliku razgovarati direktno s predstavnicima obrazovnih institucija i Future Option savjetnicima, i iz prve ruke se upoznati s obrazovnim potencijalima čitave Australije.

Ulaz na sajam je besplatan, ali je registracija obvezna zbog ograničenog broja mjesta.

Sudionici Sajma australskog obrazovanja

  • Torrens University Australia – Dio je Laureate International Universities, vodeće međunarodne mreže 70 svjetskih sveučilišta, s kampusima u Sidneyu, Melbourneu i Brisbaneu, Adelaideu i Aucklandu, na kojima nudi veliki broj stručnih (VET) programa, osnovnih i postdiplomskih studija.
  • The University of Western Australia (UWA) – Član Group of Eight, grupe koju čini 8 najboljih sveučilišta Australije, najbolji u Zapadnoj Australiji i jedan od najprestižnijih u zemlji.
  • Box Hill Institute – Institut iz Melbournea, s tradicijom dugom 95 godina, koji nudi preko 500 programa različitih razina obrazovanja, od stručnih (VET) programa do master studija.
  • Kaplan Business School – U kratkom razdoblju škola je prerasla u jednog od lidera u oblastima biznisa i menadžmenta u Australiji, a danas ima 4 kampusa u Adelaideu, Brisbaneu, Melbourneu i Sidneyu.
  • Macquarie University – Sveučilište Macquarie iz Sidneya, je jedan od najprestižnijih australskih sveučilišta u svijetu, globalno prepoznatljiv po inovativnosti i kvaliteti obrazovanja.
  • Southern Cross University (SCU) – Australsko državno sveučilište s visokim rejtingom u zemlji i svijetu, obuhvaća više kampusa raspoređenih po istočnoj obali Australije, i to u Lismoreu, Coffs Harbouru, Gold Coastu i na jugoistoku države Queensland, kao i u Sidneyu, Melbourneu i Perthu.
  • TAFE International Western Australia (TIWA) – TIWA je organizacija koja objedinjuje razgranatu mrežu TAFE koledža Zapadne Australije, a broj stručnih (VET) programa u ponudi je raznovrstan i veliki.
  • Perth International College of English (P.I.C.E.) – Perth ima i jedan od najuglednijih i vrlo popularnih koledža među inozemnim studentima za tečaj engleskog jezika, smješten u samom centru grada.
  • New Horizons Learning Centres – Tehnološki institut, dio je globalne mreže s preko 250 tehnoloških škola diljem svijeta, a kampuse u Sidneyu, Melbourneu i Brisbaneu. Zbog izuzetne suradnje sa Microsoftom ima status Microsoft Gold Partnera.
  • Pacific College of Technology (PCT) – Tehnološki koledž Pacific u Sidneyu se za 17 godina postojanja uspio razviti u vrlo cijenjenu i višestruko nagrađivanu obrazovnu ustanovu.

O agenciji Future Option

Organizator Sajma australskog obrazovanja 2019 je agencija Future Option. Njeni savjetnici vam mogu na sajmu pružiti sve informacije o studiranju u inozemstvu, pomoći prilikom prijave za vizu, upisu, dobivanju stipendija i olakšati cijeli proces odlaska na studij u inozemstvo.

future option global education 2019

PROČITAJTE VIŠE:

Tagged