future option global education 2019

Sajam australskog obrazovanja u organizaciji agencije Future Option

Tradicionalni Sajam australskog obrazovanja koji organizira agencija za studiranje u inozemstvu Future Option, bit će i ove godine održan u Zagrebu, i to 30. listopada u hotelu Sheraton.

Na sajmu će se predstaviti veliki broj australskih sveučilišta i koledža s kampusima u Sidneyu, Melbourneu, Perthu, Brisbaneu i Adelaideu koji pokrivaju programe i područja studiranja u Australiji kao što su IT, inženjerstvo, obrazovanje, medicina, turizam i ugostiteljstvo, sport, dizajn, menadžment, pravo, poljoprivreda, ekonomija i drugi.

U Australiji postoje različite opcije studiranja, prilagođene različitim potrebama i mogućnostima potencijalnih studenata od osnovnih, master i doktorskih studija do stručnih programa i tečajeva engleskog jezika, koji mogu biti dobar izbor za početak u fazi privikavanja na okruženje i za daljnji nastavak studija.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Švicarski akademski know how – otvoren Swiss School of Business and Management

Na ovom sajmu posjetitelji će se moći informirati o opcijama i uvjetima studiranja u Australiji, stipendijama i školarinama, čuti iskustva i savjete studenata iz čitave regije, koji su završili ili se trenutno nalaze na studijima u Australiji i razgovarati direktno s predstavnicima australskih obrazovnih institucija koji će biti prisutni, kao i o mnogim drugim korisnim informacijama vezanim za obrazovanje i potencijalno zapošljavanje nakon završenog školovanja.

Osim važnih informacija o uvjetima za upis, posjetitelji će imati priliku informirati se o proceduri za dobivanje studentske vize, studentskom životu, radu tijekom i nakon studiranja i o australskoj kulturi i načinu života.

Vrhunski obrazovni sustav, rastuća ekonomija i visoki životni standard, predivna priroda i klima i razvijeni gradovi, koji su svake godine birani između top deset najboljih gradova za život na svijetu, čine Australiju vrlo privlačnom destinacijom za međunarodne studente.

Svečano otvaranje sajma započeti će prezentacijom agenta Elene Simić u 17 sati, nakon čega će biti izložbeni dio sajma koji će trajati do 20 sati, gdje će posjetitelji imati priliku razgovarati direktno s predstavnicima obrazovnih institucija i Future Option savjetnicima, i iz prve ruke se upoznati s obrazovnim potencijalima čitave Australije.

Ulaz na sajam je besplatan, ali je registracija obvezna zbog ograničenog broja mjesta.

>>> REGISTRACIJA ZA SUDJELOVANJE NA SAJMU: Future Option Australia

Ključne riječi (tagovi): - - - - -