ružilica - valentinovo - klub aquarius zagreb - 2020.

Ružilica by Oculus Night – party za Valentinovo 2020. u klubu Aquarius

Oculus Night, elektronički program koji se jednom mjesečno održava u Aquarius klubu, za Valentinovo 2020. organizira party pod nazivom Ružilica. DJ-ice Oculusa su Monika Klier i Petra! A zašto Ružilica? Za Valentinovo neki žele ruže, a neki jednostavno žele – zaružiti. Za ovu proslavu neozbiljnosti Oculus poziva članove Neügodna Kollektiva za pult. Samozatajni, kakvi i ostaju za ovo Valentinovo, prvi dojam odlučili su ostaviti za susret u klubu, a možda ispadne i neugodan. Party počinje u 23, a traje do 6 sati ujutro. Cijena ulaznice na ulazu iznosi 30 kuna do 1 sat i 40 nakon.


Neügodna Kollektiv

Ono što je započelo pred dvije godine kao neozbiljni projekt članova Radio Studenta, danas se pretvara u sve ozbiljniji eksperiment škakljanja ušiju. Neugodna broji pet članova. Svaki član ima svoje fiks ideje koje skaču od funka, disca, electra, housea, breakbeata, techna raznih predznaka.

Za Aquarius ukrali smo Lac Que i Schtanza. Lac Que priprema kolaž grooveova raznolikih geneza. Voli vjerovati da se njen genre of choice naziva ethnotronicom koja će vas orijentalno rasplesati u društvu breakbeata sljubljenih s pokojim gostom iznenađenja. Schtanz će vas okružiti zvukovima minimalnijeg i maksimalnijeg tehna, prekinutog trenutcima housea i drugih veselica.

Oculus – a round or eye-like opening

Oculus, klupski program koji se održava u Aquariusu, jednom mjesečno uvlači vas u svijet plesa, veselja i dobrog zvuka.

Kakav je Oculus? Ponekad je dubok, ponekad minimalan, nekad melodičan, tu i tamo tvrd, s ponekim vokalom, uvijek groovy i rasplesan, nekad čak i razlomljen, možda i u nekoj disco maniri…

Sastav Oculusa mogli ste upoznati na nekim od prošlih partija, a ako niste do sada, dođite ih poslušati na jednom neozbiljnom izdanju Oculusa za Valentinovo 2020.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged