rujanfest bundek 2019

Rujanfest na Bundeku pod sloganom “Pomakni svoje granice zabave”

Ovogodišnji je Rujanfest pod sloganom “Pomakni svoje granice zabave” pomaknuo i svoje granice organizacije! Uz izvođače kao što su Željko Joksimović, Bajaga i Instruktori, Plavi Orkestar, Jole, Maja Šuput, Željko Samardžić i Miroslav Ilić, na glavnoj će pozornici 13. rujna 2019. godine nastupiti Jala Brat i Buba Corelli, a 21. rujna zauzet će ju ovogodišnji dobitnik Porina za pjesmu godine Petar Grašo, za čiji su nastup glasovali pratitelji Rujanfestovih službenih profila na društvenim mrežama! Uz čak četiri različite pozornice gdje nastupaju razni izvođači, svi će moći pronaći nešto po svom glazbenom ukusu! Vidimo se na zagrebačkom park – jezeru Bundek od 13. do 22. rujna 2019. godine! Ulaz je svaki dan do 18:30 besplatan, nakon toga će se naplaćivati jedinstvena ulaznica po cijeni od 35 kuna, koja vrijedi za sve zone Rujanfesta i sve koncerte. Nedjeljom je obiteljski dan i besplatan ulaz za sve.

Kada ste zadnji put bili na koncertu Plavog orkestra ili Bajage & Instruktora u Zagrebu?

Rijetko se na našim prostorima pruža prilika uživo slušati hitove poput Ako su to samo bile laži ili Plavi safir, upravo zato će se na Glavni stage Rujanfesta popeti Plavi orkestar i Bajaga & Instruktori!

Veliki koncert održat će se 19. rujna na Bundeku, uz jedinstvenu dnevnu ulaznicu od samo 35 kuna! Također, u prodaji su i posebne VIP i FAN PIT ulaznice, koje možete kupiti u sustavu Eventima. Požurite se!

Osim Plavog orkestra, na Glavnom stageu će nastupiti i Željko Joksimović, Jole, Maja Šuput, Željko Samardžić, Miroslav Ilić, Jala Brat i Buba Corelli te Petar Grašo čiji su nastup odabrali sami posjetitelji!

Nova open-air glazbena pozornica – Glazba nema granice

Osim nastupa najvećih imena sa domaće i regionalne glazbene scene na glavnoj pozornici, Rujanfest ove godine donosi i posebnu, open-air pozornicu na kojoj će nastupati Edo Maajka, Dino Jelusić, Detour, Marko Kutlić, Neki Novi Klinci (Balašević tribute band), Bang Bang, Ljetno Kino, Miki Solus, Fantom slobode (Azra tribute band), Pravila Igre i Cro trash party (Ivana Banfić).

Posebna pozornica rezervirana je za DJ-e R’n’B i house glazbe, dok će dnevna pozornica ugostiti vrhunske bendove i DJ-e!

Extra stage

Na Extra stageu nastupiti će Ministarke, Dejan Matić, Coby i Senidah.

Hrana nema granice – Gastro-zona rasprostire se na 2500m2

Od 13. do 22. rujna zabava nema granice, jer osim spektakularnih koncerata, Rujanfest donosi i najveću gastro zonu, koja će se prostirati na čak 2.500 m2!

Umjesto kuhanja kod kuće, posjetite Rujanfest svakog dana i probajte jela koja predstavljaju različite hrvatske kuhinje. Tijekom gastro showa će biti pripremljena mega porcija najfinijih jela kao fuži s tartufima, kotlovina, grah, buncek i zelje, pašticada i čobanac. U gourmet zoni hrana nema granice, jer posjetitelje podsjeća na neodoljive okuse istarske, dalmatinske, slavonske i kontinentalne kuhinje.

Zabava nema granice uz poznate komičare i “Kvart-fajt”

Dvanaesti Rujanfest upotpunit će ponudu zabavnog programa stand up nastupima poznatih komičara u poslijepodnevnim satima i Kvart fajtom – sportskim natjecanjem predstavnika zagrebačkih kvartova na koje se mogu prijaviti sve zainteresirane ekipe.

A za potpuno iskustvo zabave bez granica, tu će biti i najveći lunapark u Hrvatskoj.

Rujanfest 2019 / karta događanja / Bundek Zagreb

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -