rhapsody of fire 2020

Rhapsody of Fire – legendarni talijanski power metal bend premijerno nastupa u Boogaloo Clubu!

Legendarni talijanski power metal bend “Rhapsody of Fire” premijerno će se nastupiti u Hrvatskoj u srijedu, 11. ožujka 2020. godine u zagrebačkom Boogaloo Clubu! 8. ožujka će nastupiti u beogradskom Domu omladine, a dan prije Zagreba u šibenskom Azimut klubu. Rhapsody Of Fire će nas posjetiti u sklopu europske turneje koja će obuhvatiti brojna mjesta na kojima Rhapsody of Fire dugo ili nikad nisu svirali.

Osim što će im ovo biti prvi dolazak u Hrvatsku, fanove će obradovati i činjenica da Rhapsody of Fire 2020. godine obilježavaju 20. godišnjicu izdavanja svog kultnog albuma Dawn of Victory te s pravom očekujemo izvrsnu set listu i power metal spektakl godine.

Rhapsody Of Fire su osnovani 1993. godine u Trstu (Italija) pod nazivom Thundercross. Ime je ubrzo promijenjeno u Rhapsody, da bi ga 2006. godine bili prisiljeni promjeniti u Rhapsody of Fire zbog autorskih prava. Do sada snimili ukupno 12 albuma, a posljednji je The Eight Mountain objavljen ove godine za AFM Records. Iza njih su brojni hitovi, rasprodani koncerti i vojska obožavatelja kojih i na našem području ima dosta.

Aktualni sastav benda čine pjevač Giacomo Voli, gitarist Roberto De Micheli, klavijaturist Alex Staropoli, basist Alessandro Sala i bubnjar Manu Lotter.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -