reper iz sobe - ivan grgić - 2021.

Reper iz sobe održava soul – funk – hip hop crossover koncert u Močvari

Reper iz sobe sa svojom će petorkom po prvi put zasvirati u Močvari. Nakon rasplesanog KCM-a i KSET-a pa duže pauze zbog svima znanih okolnosti, dolazi nam opet uživo! Odsvirat će pjesme s albuma prvijenca naziva “Vanka”, koji je u 2021. nominiran za Porina za najbolji hip hop album.

Ne propustite ovaj zanimljiv koncert i na vrijeme rezervirajte svoja mjesta. Koncert se održava u srijedu, 7. travnja 2021. godine. Vrata kluba se otvaraju u 19, a početak koncerta je u 20 sati. Preuzimanje besplatnih ulaznica kreće u utorak, 6. travnja u 10 sati putem Entria.

Reper iz sobe ili Ivan Grgić rođen je u Zadru 1984. godine. Djetinjstvo provodi u Biogradu na Moru, a po upisivanju na Ekonomski fakultet 2003. godine seli u Zagreb. U tom periodu se posvećuje sviranju gitare i spoznaje da je glazba ono čime se želi baviti. Za vrijeme studija otkriva glazbu Djanga Reinhardta, koja mu postaje najveća inspiracija, a ujedno i najvažniji dio edukacije. Nakon završetka studija, pronalazi zaposlenje u struci, no ljubav prema glazbi je bila jača.

2008. formira sa kolegama svoj prvi bend, a danas kvintet znan pod imenom Gadjo Manouche. Sastav izvodi autentični jazz manouche i uglavnom kompozicije dobro poznate poznavateljima žanra. Paralelno razvija i interese prema funk, soul i nekim oblicima jazz glazbe, uglavnom instrumentalnog karaktera. Početkom 2018., pod umjetničkim imenom Reper iz sobe, izbacuje svoj prvi singl u maniri vokalno – instrumentalnog funky hip hop crossovera. Debitantski album pod nazivom Vanka izdaje kuća Menart u siječnju 2020. Više doznajte na njegovoj Facebook stranici.

Video: Reper iz sobe – Dobro san

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -