reper iz sobe - vanka - 2020.

Reper iz sobe koncertno promovira prvi studijski album “Vanka” u KSET-u

Ivan Grgić, poznatiji pod umjetničkim imenom “Reper iz sobe”, objavio je svoj prvi studijski album “Vanka”! Na albumu se nalazi ukupno 13 pjesama, a sve su nastale od kraja 2017. do 2019. godine. Skladbe su vokalno instrumentalnog karaktera, a cijelim albumom dominira lijeni rap vokal i zvuk benda u funk / hip-hop maniri.

Autorstvo na većini potpisuje sam Ivan Grgić, osim na singlovima “Da san otkaz” i “Čujem da se priča”. Na njima kao autori sudjeluju Davor Doležal i Milo Stavros, a na tim skladbama ostvarena je i suradnja s DD Kolektivom. Produkciju na većem dijelu albuma potpisuje Ante Prgin Surka, a uz njega tu su još i Davor Doležal, Luka Čabo i Zvonimir Dusper Dus. Za dizajn CD-a i artwork zaslužan je Davor Doležal, a za fotografije Maja Bačić.


Svoj album prvijenac Reper Iz Sobe predstavit će u petak, 13. ožujka 2020. godine koncertom u zagrebačkom KSET-u! Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna bit će dostupne od ponedjeljka, 3. veljače 2020.. Njih možete kupiti u KSET-u i Dirty Old Empireu, dok će na dan koncerta cijena ulaznice iznositi 40 kuna.

Ivan Grgić 2008. formira sa kolegama svoj prvi bend – kvintet znan pod imenom Gadjo Manouche. Sastav izvodi autentični jazz manouche i uglavnom kompozicije dobro poznate poznavateljima žanra. Paralelno razvija i interese prema funk, soul i nekim oblicima jazz glazbe, uglavnom instrumentalnog karaktera. Početkom 2018., pod umjetničkim imenom Reper iz sobe, izbacuje svoj prvi singl u maniri vokalno – instrumentalnog funky hip hop crossovera. Debitantski album pod nazivom Vanka izdaje kuća Menart u siječnju 2020. Više doznajte na njegovoj Facebook stranici.

Video: Reper iz sobe – Tipkan skrolan

Tagged