reper iz sobe - vanka - 2020

Reper Iz Sobe koncertno promovira prvi studijski album “Vanka” u KSET-u

Ivan Grgić, poznatiji pod umjetničkim imenom Reper Iz Sobe, objavio je svoj prvi studijski album “Vanka”! Na albumu se nalazi ukupno 13 pjesama, a sve su nastale od kraja 2017. do 2019. godine.

Skladbe su vokalno instrumentalnog karaktera, a cijelim albumom dominira lijeni rap vokal i zvuk benda u funk / hip-hop maniri.

Autorstvo na većini potpisuje sam Reper iz Sobe, osim na singlovima Da san otkaz i Čujem da se priča na kojima kao autori sudjeluju Davor Doležal i Milo Stavros, a ujedno je na tim skladbama ostvarena suradnja sa DD Kolektivom.

Produkciju na većem dijelu albuma potpisuje Ante Prgin Surka, a uz njega tu su još i Davor Doležal, Luka Čabo i Zvonimir Dusper. Za dizajn CD-a i artwork zaslužan je Davor Doležal, a za fotografije Maja Bačić.

Koncertna promocija albuma u KSET-u

Svoj album prvijenac Reper Iz Sobe predstavit će u petak, 13. ožujka 2020. godine koncertom u zagrebačkom KSET-u! Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna bit će dostupne od ponedjeljka, 3. veljače 2020. i moći će se kupiti u KSET-u i Dirty Old Empireu, dok će na dan koncerta cijena ulaznice iznositi 40 kuna.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -