reboot online games week 2020

Reboot Online Games Week 2020 – najveći regionalni online gaming fest

Reboot Online Games Week najveći je regionalni online medijski event i games show! Reboot ovaj event organizira u suradnji sa svojim dugogodišnjim regionalnim i internacionalnim partnerima iz svijeta gaminga i priprema kao jedinstven odgovor na ovogodišnje izazove koji onemogućavaju bilo kakva značajnija fizička gamerska okupljanja i događanja.

Ključni partner, kao i niz godina do sad, ovogodišnjeg jedinog velikog regionalnog gaming događanja, potpuno prilagođenoga izazovnim uvjetima 2020. godine je A1 Hrvatska te A1 Adria League.


Tijekom sedam dana trajanja, kroz tri tematski fokusirana profesionalna livestream studija – CORE GAMING, GAMES INDUSTRY te ESPORT studiju – moći ćete pratiti dnevno više od 210 sati najrazličitijeg gaming sadržaja.

“Izuzetno izazovna godina koja je dovela do otkazivanja svih najvećih svjetskih gaming događanja pa tako i naših navela nas je da brzo reagiramo te fokusiramo sve naše snage na organiziranje uistinu jedinstvenog online gaming događanja, koje ne bi bilo moguće izvesti bez podrške ključnih partnera, s kojim ćemo detaljno zaviriti u sve segmente i novitete iz svijeta gaminga u po mnogočemu bitnoj 2020. godini. Izlazak novih konzola na čelu sa PlayStationom 5 te iznimno naprednoga PC gaming hardvera, ali i nikada do sad atraktivnijih igara namijenjenih najrazličitijim platformama i kategorijama igrača obilježili su ovu godinu te će zajedno sa velikim finalom A1 Adria League biti glavni fokus Reboot Online Games Weeka powered by A1″, rekao je Damir Đurović, direktor Reboota.

Ključan dio Reboot Online Games Weeka je veliko finale A1 Adria League

Obuhvaćajući apsolutno sve aspekte svijeta gaminga i novosti iz toga dinamičnog svijeta digitalne zabave dodatno će za sve sudionike ovaj online događaj učiniti atraktivnim velik broj gaming giveawaya, kroz koji će vas provesti poznati regionalni gaming novinar i influenceri i to tijekom sedam dana pretrpanih vrhunskim gaming sadržajem.

Među njemu će se naći niz super zanimljivih gostiju iz svijeta gaminga, predstavljanje najnovijeg gaming hardvera, veliko finale A1 Adria League kao i niz vijest iz svijeta esporta, games industrije, games industry edukacije te svih drugih segmenata zabave usko vezanih za gaming.

Sudjelovanje u ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno!

Sadržaj u sva tri studija prikazivat će se kroz live stream paralelno svaki dan od 10 do 20 sati, i to punih tjedan dana od 23. do 29. studenoga 2020. godine.

Više informacija doznajte na mrežnoj stranici Reboot Online Games Weeka na adresi rebootonlinegamesweek.com.

“Nepovoljna epidemiološka situacija sa koronavirusom nije nas obeshrabrila, niti spriječila da nastavimo podržavati najvažnije gaming događanje te esport natjecanje na ovim prostorima. Zajedno s našim partnerima iz Reboota brzo smo se prilagodili novonastalim okolnostima, preselili većinu akcije iz fizičke u online sferu, ali i pripremili mnoštvo novih formata i zanimljivog sadržaja. Uz to, veseli me što nećemo ostati zakinuti za uzbuđenja koje nam donose finala 6. sezone A1 Adria Lige. Važnu ulogu u cijeloj priči imat će i naša najmodernija fiksna infrastruktura koja na optičkom pristupu donosi brzine interneta do čak 1 Gbps. Uvjerena sam da će kombinacija kvalitetnog sadržaja i superbrzog interneta i ovaj put ponuditi najbolje iskustvo gejmerima iz Hrvatske i regije”, rekla je Monika Majstorović, direktorica marketinga za privatne korisnike A1 Hrvatska.

Reboot Online Games Week powered by A1 – Sea of Peace

Tagged