InfoGamer Reboot 2019

Reboot Infogamer na osmi put Velesajmu – najnovije igre i gamerski dodaci

Ako do sada niste bili na Reboot Infogameru na Zagrebačkom velesajmu, nemojte propustiti ovogodišnji, 8. po redu! Ovogodišnji Reboot Infogamer ili kako ga još neki nazivaju – hrvatski Gamescom – traje čak 6 dana, a održava se od 12. do 17. studenog 2019. godine.

Sajam će se rasprostirati na rekordnih 21.000 četvornih metara u 8 paviljona Zagrebačkog Velesajma! Na sajmu će stotine izlagača predstaviti svoje najnovije video igre, gamerske dodatke i sve ono što ovaj svijet toliko čini fascinantnim.

Na Reboot gaming festivalu vas očekuje više od 100 indie game developera iz cijele Europe kao i brojni eSports i drugi turniri (CS:GO, DOTA2, Hearthstone, Clash Royale). Tu su i najnoviji hardver i igre – Sony PlayStation, Konami, EA, Activision, Microsoft XboX, Ubisoft, Asus, HP, AOC, MSI i mnogi drugi. Bit će poklona i nagradnih igara, a pojavit će se i najveće gaming YouTube i Twitch zvijezde iz ovog dijela Europe.

Na raspolaganju će vam biti i oko 900 igraćih jedinica, kao i VR corner (Virtual Reality Corner – VRC) i arene gdje gdje vas očekuje Oculus Quest, prvi All-In-One VR uređaj, deseci VR uređaja

Organizatori se nadaju kako bi ove godine mogli prijeći brojku od čak 100.000 posjetitelja. Dodajmo da je prošle godine Reboot Infogamer imao oko 85.000 posjetitelja iz cijele Europe. Zato, dođite i Vi! Za više informacija posjetite mrežne stranice Reeboot Infogamera na adresi rebootinfogamer.hr.

Reboot InfoGamer 2019 powered by A1

Tagged