reboot infogamer 2023

Reboot InfoGamer 2023, festival gaminga, održava se na Zagrebačkom velesajmu od 9. do 12. studenog 2023. godine

Reboot InfoGamer 2023, točnije, njegovo povratničko izdanje, održava se od četvrtka do nedjelje, od 9. do 12. studenog 2023. godine. A mjesto održavanja je već tradicionalno – na Zagrebačkom velesajmu i to u paviljonima 8A, 9 i 11A. Što se tiče sadržaja ove manifestacije, on je vrlo poznat – gaming, gaming i još više gaminga! Sve vrste ulaznica dostupne su online na adresi rebootinfogamer.hr. Osigurajte ih po povoljnijim cijenama nego na ulazima na dane sajma te izbjegnite gužve!

Tako vas Fury Studios vas u paviljonu 8A upoznaje s čarobnim svijetom indie igara. A na njihovom izlagačkom prostoru moći ćete zaigrati brojne igre izdavača Raw Fury na kojima je Fury Studios radio, uključujući Kingdom Eighties i Kingdom Two Crowns. Carta Magica i ove godine u Zagreb donosi obilje sadržaja i zabave za sve posjetitelje najvećeg gamerskog događaja u regiji. No, uz odlične sajamske popuste na šaroliki asortiman najboljih svjetskih društvenih igara i poznatih brandova, na njihovom izlagačkom prostoru uživajte u cjelodnevnim igraonicama i brojnom drugom sadržaju.

ProGame stiže u paviljon 9 i čeka vas odmah pored glavne pozornice s hrpom finih osvježavajućih pića i gomilom zanimljivog sadržaja. Ako niste znali, ProGame je razvijen u suradnji s 300 gejmera koji su odabrali okuse i dizajn pakiranja. A on dolazi u dvije fenomenalne verzije – Stamina i Focus! Devolver Digital, najpoznatiji indie izdavač na svijetu i legendarni Croteam stižu na Reboot InfoGamer 2023 te u paviljonu 8A spremaju brojne igraće jedinice na kojima ćete moći isprobati njihove hitove.

Na Velesajmu ćete moći igrati brojne igrice, ali i kupiti memorabilije

AGON by AOC vraća se na Reboot InfoGamer, a tijekom sva četiri dana trajanja sajma možete zaigrati brojne naslove na njihovim fantastičnim monitorima i uživati u bogatim dnevnim giveawayjima prepunim odličnog hardvera. Monster Energy na Zagrebački velesajam u paviljon 11a donosi jednu od najvećih igara godine – Call of Duty: Modern Warfare III. Osim što ćete moći uživati u Monsterovim energetskim pićima, također ćete moći zaigrati popularnu pucačinu na brutalnim PC konfiguracijama.

Na Reboot InfoGamer 2023 dolazi i Bee8BIT. Podsjetimo, to je brand koji se desetak godina bavi dizajnom, izradom i prodajom pikseliziranih ručno izrađenih predmeta. Točnije, izrađuje nakit i ukrase za dom inspirirane starim 8 i 16-bitnim video igrama. A od plastike Bee8BIT stvara omiljene likove iz video igara, crtića, stripova, filmova i sl. Tako vas na njihovom šarenom štandu u paviljonu 11A očekuju razni ručno izrađeni likovi iz Super Maria, Minecrafta, super heroja, omiljenih crtića, Star Warsa i mnogi drugi. A oni su pretvoreni u ogrlice, privjeske za ključeve, podmetače, slike… Ako vam je izbor prevelik i ne možete se odlučiti što bi htjeli, uvijek možete sudjelovati u tomboli. U njoj možete osvojiti neki od Bee8BIT predmeta ili zatražiti da vam izrade nešto po narudžbi.

VIDEO: Reboot InfoGamer 2023 powered by A1

Tagged