radio aktiv / rock - ska - reggae bend / pula, hrvatska

Radio Aktiv, pulski rock ska reggae bend, u klubu Sax slavi 10. rođendan

Nije šala, Radio Aktiv slavi 10 godina postojana benda! Ova izuzetna svečanost održat će se u subotu, 5. listopada 2019. godine u klubu Sax! Pribilježite si ovaj datum u Vaše pametne telefone! Poklone možete donijeti, ali nisu obavezni

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna mogu se kupiti isključivo u Saxu. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta ulaznica će koštati 40 kuna.

O grupi Radio Aktiv

Radio Aktiv je rock/ska/reggae bend okupljen 2009. godine u Puli. Zvuk benda baziran je na rocku pomiješanim s različitim stilovima glazbe, uz tekstove na hrvatskom jeziku.

Dosad iza sebe imaju nagrade za najbolji mladi bend (HGF, HR Demo Klub 2011., Fender Megamuzika 2013.), nominaciju za Porin u kategoriji Najbolji novi izvođač 2013., dva sjajna albuma objavljena u izdanju Aquarius Records / Spona (Grije nas isto sunce 2012. i Stvarnost između reklama 2015.) te brojne nastupe u klubovima i na festivalima diljem Hrvatske, Slovenije, BiH i Makedonije.

Članovi benda su Brane (glas i gitara), Tafra (gitara i glas), Borna (bubnjevi i perkusije), Dinko (bas gitara), Kiki (truba) i Magda (saksofon).


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -

1 thought on “Radio Aktiv, pulski rock ska reggae bend, u klubu Sax slavi 10. rođendan

Comments are closed.