jonathan I proljeće u zaboku 2022

Proljeće u Zaboku 2022 zatvaraju koncerti Jonathana i indie rock benda Valovi

Da najduže proljeće na svijetu traje upravo u Zaboku, dokazat će koncert Jonathana u sklopu Nova Runda Beer Basha. Koncert će se održati u subotu, 16. srpnja 2022. godine na prostoru pivovare Nova Runda. Dodajmo da će uz Jonathan nastupiti i riječki indie bend Valovi.


Posjetitelje očekuje bogata pivska i gastro ponuda, izložba pivskih etiketa, kao i vođena tura po pivovari. Uz to, uživajte uz DJ set by Uprava s presjekom raznih glazbenih pravaca. Ulaznice po cijeni od 60 kuna mogu se kupiti preko sustava Entrio, dok će na ulazu koštati 80. Proljeće u Zaboku možete zapratiti na službenom Facebook ili Instagram profilu.

Proljeće u Zaboku 2022 zatvaraju Jonathan i Valovi

Jonathan se u svom gotovo desetljeće dugom djelovanju nametnuo kao jedan od koncertno najaktivnijih bendova, ne samo u Hrvatskoj, nego i regiji. To potvrđuju brojnim klupskim i festivalskim nastupima, a svirali su uz velikane kao što su Editors i Killers. Posebno vrijedi istaknuti njihovu dugačku američku klupsku turneju započetu na kultnom SXSW-u. Prošle godine su osvojili Rock&Off nagradu za najboljeg koncertnog izvođača. Ove godine očekuje se novi album s kojeg su već izbacili singlove Falling i najsvježiji Have It All. Postavu benda čine vokal Zoran Badurina, bubnjar Branko Kovačić, gitaristi Darko Petković i Tomislav Radinović te basist Nikica Jurjević. Više informacija o Jonathanu doznajte na njihovoj mrežnoj stranici na adresi jonathanband.com.

Riječki indie rock bend Valovi nastao je sasvim slučajno. Našli su se početkom 2018. godine, kada su Filip, Željko i Mauro na probu pozvali Gorana. Trojac je ranije svirao u bendu Droid, a Goran je došao iz Kraja Programa. Dvije godine kasnije u studiju Palach su uz produkciju Tina Margana snimili album od devet pjesama imena Svalbard. Glazba je melodična i pjevna, a članovi benda će se složiti da “je sve to pop”. Više o bendu Valovi doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video: Jonathan – Maggie

Tagged