lauba zagreb / logo 2019

Programski bogat vikend u Laubi – izložba Monike Milas i Mediummovement Gallery Party

Programski bogat vikend u Laubi započinje pop-up izložbom Monike Milas, mlade umjetnice koja se bavi grafikom, slikanjem i 3D vizualnim projekcijama. Studentica je 4. godine preddiplomskoga studija grafike na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, a djeluje samostalno te kao dio audiovizualnog kolektiva “Mediummovement”.

Na svojoj će prvoj samostalnoj izložbi u Laubi predstaviti seriju diptiha i triptiha većih dimenzija nastalih tehnikom tuša na papiru.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Fuliranje is coming to town – svratite na gourmingle Advent na Strossmayerovom trgu

Otvorenje izložbe zakazano je za petak, 22. studenoga 2019. godine u 20 sati, a osim na dan otvorenja, izložbu možete pogledati i u subotu, 23. studenoga u radno vrijeme galerije, ali i tijekom trajanja Mediummovement Gallery Partyja.

Mediummovement Gallery Party

Lauba – Kuća za ljude i umjetnost uvodi inovativni koncept Gallery Partyja kojim spaja vizualnu i glazbenu umjetnost u jedinstvenom galerijskom okruženju.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Jeste li znali da svaka sedma Hrvatica ima umjetne grudi! Evo kakve biraju i zašto odlaze na operaciju

Ovoga puta ugostiti će Mediummovement, audiovizualni kolektiv formiran iz ljubavi prema elektronskoj glazbi. Kolektiv se bavi transformacijom prostora, konstruiranjem iskustva i atmosfera kroz kombinacije multimedijskih praksi stvarajući dijalog vizualnih i auditivnih podražaja. Mediummovement kolektiv čine Monika Milas, Robert Fenrich i Dario Viduka.

Gallery Party zakazan je za subotu, 23. studenoga u 21 sat, a ulaz se naplaćuje 20 kuna.

Ključne riječi (tagovi): - - - - -