predstava za djecu "ana liza i vesela ordinacija" / 2020

Predstava za djecu “Ana Liza i vesela ordinacija” Kazališne udruge MIST u CKIM-u

Pozivamo vas na predstavu za djecu “Ana Liza i vesela ordinacija” u Centar za kulturu i informaciju Maksimir (Švarcova 18) u petak, 21. veljače 2020. godine u 18 sati. Novi glumački postav kazališne udruge Mist obnavlja dramatizaciju priče “Anna Liza and the Happy Practice” recentnog irskog autora Eiina Colfera. Radnja igrokaza slijedi postupke glavne junakinje priče djevojčice Ana Lize koja želi postati psihijatrica, baš kao i njezina majka. Ona počinje s praksom te u čekaonici majčine ordinacije otvara vlastitu. Kada upozna Edija, dječaka koji je tužan jer je njegov tata tužan, shvaća da biti doktorica – i to psihijatrica, nije niti lako, a ni jednostavno.

Kroz Ana Lizine pustolovine Kazališna udruga MIST uhvatila se u koštac s problematikom odnosa djece i njihovih roditelja, i to na skliskom terenu – mentalnog zdravlja.

I ova predstava, kao i prethodne, ima više glumačkih postava u koja su uključene videće te slijepe i slabovidne osobe. Predstavu igraju Dijana Biondić, Matija Major i Anita Matković.

Predstava je namjenjena djeci starosti od 5 do 10 godina. Ulaz je slobodan uz rezervaciju mjesta na e-mail ninaveselynekic@gmail.com.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -

1 thought on “Predstava za djecu “Ana Liza i vesela ordinacija” Kazališne udruge MIST u CKIM-u

Comments are closed.