realisti - teatar exit - 2022.

Predstava “Realisti” kroz smijeh govori o kaotičnoj realnosti vremena u kojem živimo

Premjera kazališne predstave “Realisti” održat će se u subotu, 12. ožujka 2022. godine s početkom 20 sati u zagrebačkom Teatru EXIT. Predstava je nastala prema tekstu pisca i scenarista Jure Karasa, a režirao ju je Matko Raguž. A u njoj igraju Nika Ivančić, Domagoj Ivanković, Rok Juričić, Fabijan Komljenović i Nikola Nedić. Ukoliko propustite premijeru, dodatne izvedbe bit će održane 10., 17., 25. i 31. ožujka, sve s početkom u 20 sati. Ulaznice za sve izvedbe dostupne su na blagajni Teatra EXIT u Ilici 208. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama kazališta na adresi teatarexit.hr.


Doslovno cijeli svijet srlja u propast, no ljudi i dalje masovno idu šoping centre. Reality show nekako postaje stvarniji od svakodnevnih vijesti. Neprestano tražimo poslove tamo gdje ih nema, no, samo su smrt i kredit nešto što je neizbježno. A nepodnošljiva lakoća površnosti dopušta nam misliti da možemo ostvarivati baš sve svoje snove bez imalo uloženog truda ili resursa bilo koje vrste.

Diskriminacija, predrasude, neprilagođenost i narušeni raznovrsni međuljudski odnosi. Teatar EXIT i njegovi glumci nam tijekom kazališne predstave Realisti kroz smijeh i veselje govore o kaotičnoj realnosti i apsurdnostima vremena u kojem živimo. A to rade u maniri kabareta, kroz parodiju i glazbene komentare.

Tagged