brak za ručak, ručak za seks / stanko holcer

Predstava “Brak za ručak, ručak za seks” u Narodnom Sveučilištu Sesvete

Predstava “Brak za ručak, ručak za seks” na jedan vrlo komičan način obrađuje temu koja je vrlo aktualna danas u našem društvu. Glavni junaci su Ivana (Marta Milosavljević), Natašina (Tijana Janković) rođena sestra i Marko (Ivan Ivanov) Natašin muž. Oni žive zajedno kao neobična tročlana obitelj u maloj garsonijeri sa velikim problemima – bez novca da plate ratu za stambeni kredit.

Sasvim različiti po karakterima, svatko od njih će pokušati na određen način riješiti ovu novonastalu životnu situaciju. Hoće li, poslije niza pokušaja, ova obitelj uspjeti spasiti se, vidjet ćete u ovoj urnebesnoj komediji u kojoj će se svatko od nas prepoznati, bar u nekom trenutku.

Nakon velikog uspjeha u Hrvatskoj poznate predstave Balkanski seks i grad, čipka i čokolada autora Stanka Holcera, dolazi nam nova urnebesna komedija Brak za ručak, ručak za seks.

Predstava Brak za ručak, ručak za seks igrat će u Sesvetama, u dvorani Narodnog Sveučilišta Sesvete (Trg Dragutina Domjanića 6/1) u petak, 18. listopada 2019. godine u 20 sati. Ulaznice se prodaju po popularnim cijenama od 60 kuna u pretprodaji te 70 na dan predstave.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged