iona fyfe / 2021.

Podržite veliki humanitarni online koncert posvećen stradalima u potresu!

Veliki humanitarni koncert posvećen stradalima u petrinjskom potresu održat će se u subotu, 20. veljače 2021. godine s početkom u 20:30 sati! Virtualni koncert održat će se preko platforme Zoom, a na njemu će sudjelovati raznožanrovski izvođači iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Ujedinjenog Kraljevstva.

Lista izvođača je vrlo zanimljiva. Nastupit će Poma (Maja Posavec i Ivan Kapec), Damir Imamović, Bojan Čičić, John Robb (The Membranes, UK), Ivana Gavrić (UK & BiH), Will Pound (trostruko nominiran za BBC-jevu nagradu), Bob Fox (UK), Rowan Godel (Oysterband, The Levellers, UK) te nagrađivana škotska folk pjevačica, Iona Fyfe.

Sprema se i pokoji gost iznenađenja, a posjetitelji će imati priliku ćaskati s nekim od izvođača tijekom koncerta. Ulaznice za ovaj humanitarni koncert se mogu kupiti na mrežnoj adresi tuomeuro.yapsody.com, gdje možete doznati i detalje koncerta. Sav novac bit će uplaćen na račun Zaklade Solidarna za sve stradale u potresu u Sisačko – moslavačkoj županiji.

Podržimo ovu hvalevrijednu inicijativu koju je pokrenula britanska organizacija The Ukulele & Other Machines. Obavijestimo prijatelje i rodbinu, podružimo se svi skupa u subotu, 20. veljače!

Videospot: Maja Posavec – Daleko iza nas

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - -