podočnjaci - kutina - 2022.

Podočnjaci, kutinski bend koji spaja hip hop, elektroniku i pop, nastupa u Tvornici

Kutinska grupa Podočnjaci nastupit će u Tvornici kulture u petak, 18. ožujka 2022. godine. Koncert je inicijalno planiran u klubu KSET-u, ali je kapacitet rasprodan u rekordnom roku! Tako će ovaj sjajan trio svoj prvi samostalan nastup imati u Velikom pogonu naše najveće koncertne dvorane.


Ulaznice su prodaji po cijeni od 40, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 50 kuna. Online prodajno mjesto je CoreEvent, dok su fizičke ulaznice dostupne u Dirty Old Shopu, Rockmarku i Drito baru. Na ulazu je potrebno pokazati digitalnu EU Covid potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog antigenskog testa ne starijeg od 48 sati ili dokaz o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci. Na samom ulazu neće biti testiranja.

Više o ovom kutinskom bendu

Podočnjaci su mladi sastav iz Kutine, a čine ga beachboy19, Sinista Ruky i producent Nix K. Pažnju javnosti uhvatili su u zadnjih godinu dana, izbacivši par odličnih singlova poput “Pozeru, Šiške i Papuče. U ljeto 2021. godine objavili su debi album Ispod očiju koji je odlično prihvaćen kod publike i kritike budući da nose izuzetnu dozu unikatnosti i raznolikosti. Dodat ćemo da ovaj bend uspješno spaja razičite žanrove, ali ponajviše hip hop, elektroniku i pop.

Podočnjaci i Ispod očiju u svojoj su prvoj godini uhvatili čak četiri nominacije na Rock&Off nagradi i to za izvođača godine, najboljeg novog izvođača te pjesmu i album. Grupa je dosad većinom nastupala na festivalima kao što su Drito iz MSU, Beat na moru i Pine fest u Samoboru, a svirka u Tvornici bit će njihov prva velika solo akcija! O ovom bendu više doznajte na njihovom Instagram profilu.

Video: Podočnjaci – Šiške / Proklet

Podočnjaci – „Proklet“

Tagged