plesne večeri na zrinjevcu

Plesne večeri na Zrinjevcu uz bogati glazbeni, plesni i filmski program

Ovogodišnje izdanje jednog od omiljenih zagrebačkih ljetnih festivala – Plesnih večeri na Zrinjevcu – održat će se od 9. do 25. kolovoza 2019. godine!

Ove godine, uz različite koncerte i plesne programe, Plesne večeri, uz lagane ljetne gastronomske delicije i osvježenja na gastro – kućicama, donose po prvi puta i zanimljiv filmski program, s četiri filmske projekcije. Na Zrinjevcu će tako posjetitelji moći pogledati blockbuster Step Up: All In, europski film Ples s Marijom, britansku komediju Walking on Sunshine te kultni Prljavi ples!

Plesne večeri na Zrinjevcu dio su projekta Zagrebački vremeplov, koji u Zagrebu različitim projektima oživljava romantični duh prošlih vremena. Plesne večeri se već dugi niz godina održavaju se u kolovozu i već su postale prepoznatljivo zagrebačko događanje, koje je zamišljeno po uzoru na plesnjake koji su bili jedno od glavnih simbola društvenoga života naše metropole!

Glazbeni paviljon na Zrinjevcu, koji je još od 1891. godine jedan od Simbola Grada Zagreba, tako će i ovoga kolovoza biti jedinstvenom pozornicom za sjajnu zabavu!

Program Plesnih večeri na Zrinjevcu

Glede glazbenog programa, od 9. do 25. kolovoza očekuje nas čak sedamnaest različitih koncerata! Program u petak, 9. kolovoza, otvaraju Robert Mareković & The Swingers, a do 25. kolovoza, posjetitelje očekuju koncerti i nastupi Zdenke Kovačiček, Groovy Cakes, The Drifters, Dj Nikola Martek, DJ, Robert Mareković, Loud&Found, The Good Foot, Scifidelity Orchestra, Od Tanga do rocka i DJ Oli Doboli Latin Style.

Plesni nastupi profesionalnih plesnih parova i plesne animacije publike plesnog studija Nicolas održavat će se svaki dan od 20 do 23 sata!

DJ program kreće u 19, plesni u 20, a koncertni u 21 sat! Nemojte kasniti!!

Ključne riječi (tagovi): - - -

1 thought on “Plesne večeri na Zrinjevcu uz bogati glazbeni, plesni i filmski program

Comments are closed.