ples sa zvijezdama | nova tv | 2022.

Ples sa zvijezdama u trećoj epizodi najavljuje plesove posvećene uspomenama

Zabavno-plesni TV show “Ples sa zvijezdama” u trećoj epizodi sa dvanaest parova nastavlja svoju plesnu avanturu. A ove nedjelje, 20. ožujka 2022. godine, i drugi će plesni par morati napustiti daljnje natjecanje. Treća emisija će biti posvećena uspomenama, a i svaki ples izveden u spektakularnom showu Nove TV ostat će zasigurno utkan u lijepa sjećanja i sudionika i publike. Hoće li žiri poželjeti u svojem sjećanju zadržati plesne korake plesnih parova? A možda će ih htjeti što prije zaboraviti? To ćemo tek vidjeti. No, jedno je sigurno – svojim komentarima i ocjenama žiri će dati svima do znanja svoj stav!


Gledatelji Nove TV imaju također važnu ulogu tijekom showa uživo. Oni će moći svom omiljenom plesnom osigurati odlazak u sljedeću epizodu i daljnje natjecanje! Osim poziva putem telefona i mobilnih uređaja, glasat će moći i putem DNEVNIK.hr aplikacije.

Čak dva plesna para ususret treći emisiji uvježbava tango

Dva para izvest će paso doble, a dva para će nam pokazati kako su savladali energični quickstep. A od plesnih stilova gledat ćemo u showu i slowfox, jazz, rumbu, valcer i sambu. Dodajmo da će kandidati s gledateljima podijeliti brojne emotivne trenutke i sjećanja. U nedjelju, 20. ožujka 2022. godine u 20.15 sati, očekuje još jedna predivna večer ispunjena sjajnom glazbom, spektakularnim kostimima i frizurama, dobrom zabavom, emocijama i uzbuđenjem, u još jednoj emisiji uživo na Novoj TV!

Podsjetimo, u drugoj emisiji Ples sa zvijezdama su nas napustili Vlatka Pokos i Mateo Cvenić. Njih dvoje su u duelu druge emisije bili s Ivanom Čuljak i Ivanom Jarnecom, no, nijanse su presudile i Vlatka i Mateo su ispali. Zvijezde koje su ostale s nama su Bojana Gregorić, Lucija Lugomer, Jelena Perić, Albina Grčić, Domenica Žuvela, Ivana Čuljak, Asim Ugljen, Pedro Soltz, Filip Vidović, Sandi Pego, Marko Petrić i Matija Lovrec.

Njima uz bok stoje profesionalni plesači Paula Jeričević, Valentina Tina Walme, Helena Janjušević, Marko Šapina, Marko Mrkić, Mario Ožbolt, Gordan Vogleš, Gabriela Pilić, Helena Bradvica, Nika Jelić, Ivan Jarnec i Alan Walme. A u žiriju emisije Ples sa zvijezdama su Franka Batelić, Igor Barberić, Larisa Lipovac i Marko Ciboci. Više o emisiji doznajte na mrežnim stranicama PSZ-a na novatv.dnevnik.hr.

Video: Ples sa zvijezdama – treća epizoda – Nova TV – nedjelja, 20. ožujka 2022. u 20.15 sati

Tagged