placebo 2021

Placebo odredio novi datum zagrebačkog koncerta na stadionu Šalata

Nakon prvotnog otkazivanja, engleski rock bend Placebo je ipak odredio datum novog zagrebačkog koncerta. Bend na stadion SRC Šalatu stiže u subotu, 26. lipnja 2021. godine! Novi zagrebački termin stiže u tjednu kada grupa obilježava 20 godina svog epohalnog izdanja “Black Market Music” na kojem su se našli hitovi “Taste in Men”, “Slave to the Wage” i “Special K”.

Placebo je trenutno u studiju gdje dovršavaju rad na novom albumu, a počeli su objavljivati i datume koncerata u 2021. godini. U kalendar su upisani talijanska Montova u lipnju te festivali Open Air St. Galen, Mad Cool i Park Live u srpnju, a njima se sada pridružuje i Zagreb, točnije stadion Šalata.

Sve ulaznice koje nisu vraćene za prvi koncertni termin vrijede za novi koncert koji će se održati 26. lipnja 2021. godine, a od 14. listopada su u prodaji nove ulaznice po early bird cijeni od 220 kuna. Od 1. siječnja 2021. godine cijena će im se popeti na 240, dok će na dan koncerta ulaznica, ukoliko ih ostane, iznositi na 260 kuna.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online preko mrežne stranice eventim.hr.

Sve novosti o bendu Placebo doznajte i na njihovoj mrežnoj stranici placeboworld.co.uk.

Ključne riječi (tagovi): -