place2ski 2023 | family mall zagreb

PLACE2SKI 2023 – vrhunski sajam skijanja u zagrebačkom Family Mallu održava se 14. i 15. listopada 2023. godine

Predstavljamo PLACE2SKI 2023, vrhunski sajam skijanja koji se održava u Family Mallu Zagreb u subotu i nedjelju, 14. i 15. listopada 2023. godine. I dodajmo, ovaj sajam skijanja i skijaške opreme predstavlja više od 50 izlagača iz čak sedam zemalja… Oduvijek ste se veselili zimi i zimskim radostima, pod njima podrazumijevajući skijanje, sanjkanje, bordanje, kuhano vino, posjet adventima i duge šetnje po zasniježenoj šumi? Ali i kupovini zimske opreme, uključujući i onu u kojoj ćete juriti bijelim padinama.

Posebno veselje u vama predstavlja druženje s prijateljima, upoznavanje novih zaljubljenika u zimske aktivnosti i naravno, neizostavni Apres-ski partiji. Ako smo vam pročitali misli – vi ste pravi posjetitelj sajma Place2SKI 2023! Pridružite nam se u subotu i nedjelje, 14. i 15. listopada 2023. godine, u trgovačkom centru Family Mall Zagreb.

Nakon deset uspješno realiziranih međunarodnih sajmova turizma PLACE2GO u Areni Zagreb, s veseljem najavljujemo drugi po redu međunarodni sajam skijanja – PLACE2SKI. Ovaj sajam predstavlja iskorak prema organizaciji manjih, specijaliziranih sajmova koji će biti nadopuna glavnom sajmu turizma u Areni. Ali ovo je i prilika da se bolje i kvalitetnije predstave izlagači iz određene grane turizma.

Izlagači dolaze iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Italije, Srbije, BiH i Crne Gore

PLACE2SKI je specijalizirani sajam skijanja koji organizira tim koji stoji iza uspješnog međunarodnog sajma turizma, PLACE2GO i specijaliziranog sajma Camping&Outdoor i organizacijskog tima Family malla. Fokusiran na zimski turizam, sajam skijanja pruža platformu izlagačima iz cijelog svijeta da predstave svoje ponude ciljanoj publici ljubitelja skijanja i zimskih sportova.

A na ovogodišnjem PLACE2SKI sajmu sudjeluje više od 50 izlagača iz čak sedam zemalja. A te zemlje su Hrvatska, Slovenija, Austrija, Italija, Srbija, Bosna i Hercegovina te Crna Gora. Posjetitelje očekuju brojne vrijedne nagrade na kreativnom natječaju, poput vikend skijanja u Sloveniji, Austriji i Bosni i Hercegovini, skijaških karata i vrijedne ski opreme. Sudjelovati mogu svi koji posjete sajam, a ulaz na sajam je besplatan. Više informacija o sajmu PLACE2SKI i kompletnu listu izlagača pronađite na mrežnoj stranici na adresi place2ski.com.

Podsjetimo, prvi sajam skijanja održan u Family Mallu od 1. do 2. listopada 2022. godine privukao je velik broj ljubitelja skijanja i svih zimskih sportova. Kvalitetna ponuda izlagača i velik interes posjetitelja opravdali su ideju organizatora da krenu u organizaciju nišnih sajmova okrenutih ciljanoj publici.
A ovaj se tim bavi organizacijom sajmova dugi niz godina – od 1999., dok sajmove u sferi turizma organiziraju od 2012.

Neki od izlagača na sajmu Place2SKI 2023

Žuti mačak

Žuti Mačak nudi sve za skijanje na jednom mjestu. U ponudi su skijaški aranžmani na svim svjetskim skijalištima te škola skijanja kako u inozemstvu, tako i na Sljemenu za sve uzraste. U trgovini Žutog mačka možete pronaći vrhunske brendove za skijanje. Također, možete unajmiti skijašku opremu i obaviti servis skija.

Dorf SCHÖNLEITN

Dorf SCHÖNLEITN je selo s udobnošću hotela. Nalazi se samo nekoliko minuta od jezera Faaker See i nudi odmor između planina i jezera. Savršeno je za obitelji i aktivne skijaše. Obnovljene seoske kuće odišu austrijskim šarmom, a boravak u udobnim apartmanima koji spajaju tradiciju i suvremeni stil pravo je iskustvo.

Skijalište Nassfeld

Skijalište Nassfeld u Koruškoj nudi obilje sunca i zabave na 110 kilometara savršeno uređenih skijaških staza i spada među 10 najboljih austrijskih skijališta. Do staza vodi 30 žičara i vučnica, a na raspolaganju su i brojni restorani i kuće na stazi.

Skijališta Crne Gore

Skijališta Crne Gore na najljepši način prikazuju potencijale netaknute prirode, parkova, planinskih vrhova, rijeka, jezera… Crna Gora s pravom nosi riječ “planina” u svom nazivu, budući da se više od 60% njenog teritorija nalazi na nadmorskoj visini iznad 1000 metara. Jedna od najljepših crnogorskih planina je Bjelasica, koja je okružena gradovima Kolašin, Mojkovac, Bijelo Polje i Berane.

Skijalište Golte

Skijalište Golte nije samo destinacija za skijaše, već moderno zimsko sportsko i turističko središte u kojem ćete pronaći sve što vam je potrebno za odličan zimski odmor. Riječ je o destinaciji s više od pola stoljeća tradicije. Osim skijanja, nudi smještaj s četiri zvjezdice u wellness hotelu Montis, bogatu gastronomsku ponudu i raznovrsne zimske aktivnosti.

Ski team Cmrok | Ban Tours | Azur Tours

SKI TEAM CMROK organizira školu skijanja za sve uzraste na skijalištu Kreischberg / St. Lorenzen ob Murau u Austriji. BAN TOURS nudi više od 30 skijaških destinacija, preko 130 objekata i 8 hrvatskih ski škola, sve poduprto s 25 godina iskustva u organizaciji skijaških aktivnosti. Azur Tours nudi povoljne, zabavne i ugodne skijaške avanture u Austriji, Italiji, Francuskoj i Sloveniji. Nude i tradicionalno vikend skijanje na Nassfeldu kako bi započeli skijašku sezonu.

VIDEO: PLACE2SKI 2022 | Sajam skijanja – Ski Fair | Family mall Zagreb

Tagged